IS PRETI Ovo čeka zapadnjake: Nevernike bacamo sa zgrada i razapinjemo ih

Nastavlja propagandu zastrašivanja

IS PRETI Ovo čeka zapadnjake: Nevernike bacamo sa zgrada i razapinjemo ih

Planeta -
Ekstremisti objavili snimak u kom se vidi kako monstruozno ubijaju ljude, a uz poruku da će isto proći svi „nevernici“

RAKA - Pripadnici ekstremističke organizacije Islamska država (IS) nastavili su svoju zastrašujuću propagandu na internetu objavivši video-snimak na kom se vidi kako jednog mladića bacaju na zemlju sa zgrade visoke najmanje 10 metara, zatim kako nekoliko muškaraca razapinju na krst, a ženu vezanih ruku i nogu kamenuju do smrti.Uz jezivi zapis stoji poruka džihadističkih monstruma u kojoj naglašavaju da sve to čeka i zapadnjake kad se IS dovoljno proširi i započne obračun s nevernicima van teritorija Sirije i Iraka.Muškarca koji je bačen sa zgrade ekstremisti su kaznili na taj način jer je gej. Neposredno pre izvršenja monstruoznog ubistva, jedan pripadnik IS je kroz megafon okupljenoj masi muškaraca obznanio šta je optuženik uradio i na koji način će biti kažnjen. Druga dva zarobljenika članovi Islamske države su zatvorili zbog krađe i osudili ih na razapinjanje na krst u gradu Mosulu. Na snimku se vidi kako vezani muškarci u agoniji iščekuju smrt, a konačno ih je pogubio jedan terorista opalivši u njih nekoliko metaka.

Horor... Ubijen jer je gej
Horor... Ubijen jer je gej

Najpotresnija su ubistva žena koja oni sprovode. I ovog puta prikazano je kako jednu nesrećnu Iračanku oni brutalno gađaju ogromnim kamenicama dok ona umire polako i u mukama.Kako ekstremisti ističu, najnoviji snimak upozorenje je svims da će se IS obračunavati sa onima koji ne poštuju strog šerijatski zakon i ne ponašaju se kao pravi vernici.

Oprez zbog teroristaVOJSKA ČUVA BELGIJANCEBelgijski vojnici raspoređeni su juče širom zemlje da nadgledaju objekte koji bi mogli da budu meta terorističkih napada. Ovo je učinjeno samo dan nakon antiterorističkih akcija u kojima je uhvaćeno desetine osumnjičenih terorista širom zapadne Evrope.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track