(VIDEO) POSTAVILA GA NA MESTO: Libanska voditeljka odrezala islamisti koji je vređao
Foto: Printscreen Yt

Odlučno

(VIDEO) POSTAVILA GA NA MESTO: Libanska voditeljka odrezala islamisti koji je vređao

Planeta -
Rima Karaki prekinula razgovor s islamistom koji joj je uništavao emisiju jer je žena

BERJRUT - Libanska voditeljka Rima Karaki odlučno je pokazala gostu islamisti koji je počeo da je vređa zato što je žena gde mu je mesto i prekinula razgovor s njim.

Islamski teolog Hani al Sebai, koji živi u Londonu, uključio se putem video-linka u emisiju koju vodi Rima Karaki da bi dao svoje mišljenje o tome zašto se hrišćani priključuju terorističkoj ISIL. Međutim, Sebai je počeo da se rasplinjava i da priča o istorijskim presedanima, pa ga je Karakijeva u nekoliko navrata zamolila da se koncetriše na pitanje koje mu je postavila jer mu ističe vreme za gostovanje u emisiji.

U jednom trenutku Al Sebai je postao agresivan, na šta je Karakijeva opet pokušala da ga usmeri: "Nemojte se uzbuđivati. Poštujemo vas i znamo da želite dati potpun odgovor".

Ali njega je to dodatno naljutilo, pa se obrušio na nju: "Da li ste završili? Začepite da mogu da ispričam".

Kad mu je voditeljka rekla da ne bude bezobrazan i da je ona ta koja vodi razgovor u svojoj emisji, nastavio je da je vređa, a kad je rekao da je za njega uvredljivo što ga ona, kao žena, uopšte intervjuiše, Karakijeva mu je odrezala i zaključila: "Ili ćemo se međusobno poštovati ili je ovaj razgovor završen".

Naravno, korisnici društvenih mreža su oduševljeni i njena poza pošto je isključila bezobraznika već je pretvorena u meme.

http://www.youtube.com/watch?v=bOlpK6Yj5a4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track