ŠOKANTNA TAKTIKA PRIVOĐENJA: Devojka dva puta silovana zbog greške policije!
Foto: Shutterstock

Koristili je kao mamac

ŠOKANTNA TAKTIKA PRIVOĐENJA: Devojka dva puta silovana zbog greške policije!

Planeta -
Devojka je otišla u policiju i prijavila ceo događaj. Na insistiranje inspektora, dogovoreno je da devojku iskoriste kao mamac kako bi uhvatili počinioce

Maloletnu devojku (17) isti napadači su silovali dva puta za nekoliko dana i to zbog greške policije.

Naime, sedamnaestogodišnja devojka iz Indije prijavila je policiji da su je dvojica mladića silovala 7. jula.

Ona tvrdi da su je napadači presreli pošto se vraćala sa sastanka sa dečkom i odvukli je u šumu. Uz pretnju nožem, oteli su joj mobilni telefon, a potom naizmenično silovali i snimali ceo događaj.

Dva dana posle napada mladići su je kontaktirali. Oni su u mobilnom telefonu pronašli broj njene majke i od porodice su zahtevali novac uz pretnju da će objaviti snimke.

Devojka je potom sa majkom opet otišla u policiju i prijavila ceo događaj. Na insistiranje inspektora, dogovoreno je da devojku iskoriste kao mamac kako bi uhvatili počinioce.

Nakon detaljno utvrđenog plana devojka je ugovorila susret sa napadačima verujući da će ih policija odmah uhapsiti, ali su oni zakasnili te je devojka ponovo silovana.

Napadači su uhapšeni nekoliko sati kasnije, a policija se izvinila devojci što je ponovo silovana uz izgovor da se nisu dobro sporazumeli sa porodicom oko mesta i vremena susreta.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja