RUSKA PENZIONERKA UŽASNI SERIJSKI UBICA: Otkriveno kako je odsekla glavu žrtvi i skuvala je u šerpi
Foto: Jutjub

Policajci u šoku!

RUSKA PENZIONERKA UŽASNI SERIJSKI UBICA: Otkriveno kako je odsekla glavu žrtvi i skuvala je u šerpi

Planeta -
Policajci su zajedno otišli sa njom na mesto događaja kako bi im opisala do detalja šta je i kako uradila. Tamara je objasnila kako je koristila ručnu testeru koju je uzela od komšija godinama ranije

Ruska penzionerka Tamara Samsonova (68) priznala je u iskazu kako je skuvala odsečenu glavu i ruke svoje poslednje žrtve.

Tamara iz Sent Pitesburga osumnjičena je za ubistvo oko 11 žrtava tokom dve decenije.U današnjim novim otkrićima, rekla je policijskim istražiteljima kako je drogirala 79-godišnju Valentinu Ulanovu, izazivajući da se sruši nakon što ju je obavestila da više ne želi da dele stan.

"Došla sam kući i stavila sam ceo paket Fenazepamuma (50 pilula) u njenu salatu. Mnogo joj se svidelo", rekla je tokom istrage i nastavila:"Probudila sam se posle 2 sata ujutr, a ona je ležala na podu. Tada sam počela da je sečem na komade.""Bilo mi je teško da je nosim do kupatila jer je bila debela. Uradila sam sve u kuhinji gde je i ležala."

Policajci su zajedno otišli sa njom na mesto događaja kako bi im opisala do detalja šta je i kako uradila. Tamara je objasnila kako je koristila ručnu testeru koju je uzela od komšija godinama ranije. Počela je sa testerisanjem glave koju je posle stavila u veliku šerpu i kuvala je na šporetu svoje žrtve.Glavu i ruke je skuvala kako bi sakrila identitet žrtve nakon što se reši svih delova tela po komšiluku. Ostatke je zavila u zavese i stavila u kese, zatim ih je iznela napolje i odnela nekoliko ulica dalje.

Ruke , glavu, kao i unutrašnje organe policija nikada nije pronašla.Iz kuće je izašla ukupno 7 puta noseći delove tela, a snimile su je i nadzorne kamere po kraju. Kada su psi pronašli delove tela i tragovi vodili nazad do Tamare, policija je u njenom stanu pronašla bizarne dnevnike pisane na nemačkom, engleskom i ruskom jeziku.

Ubrzo nakon hapšenja Tamara je priznala i ostala ubistva i objasnila ih je do detalja.

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja