ŠOKANTNA PRIČA TAKMIČARKE PRIPRAVNIKA: Trojica muškaraca su me otela i satima silovala
Foto: Jutjub

Niko joj nije verovao

ŠOKANTNA PRIČA TAKMIČARKE PRIPRAVNIKA: Trojica muškaraca su me otela i satima silovala

Planeta -
Nakon što je pozvala taksi kako bi otišla kući iz bara, trojica muškaraca su je otela i odvela u oronuli deo grada, gde su je silovali i sve su snimali

Takmičarka u emisiji "Pripravnik" Selina Votermen Smit otkrila je da su je silovala trojica muškaraca u Dubaiju, nakon što su joj stavili drogu u piće. Otkrila je da se sve dogodilo u Rok Botom Baru u Ridžent Palaa Hotelu u Dubaiju, gde ova 32-godišnjakinja već neko vreme živi.Nakon što je pozvala taksi kako bi otišla kući iz bara, trojica muškaraca su je otela i odvela u oronuli deo grada, gde su je silovali i sve su snimali.Pobegla je sledećeg jutra, kad su je ostavili samu na dušeku u nezaključanom stanu. Silovanje se dogodilo u julu 2012. godine, a dvojica silovatelja, Iranci Amin Kvoz Najati Džaza i Juns Jan Ali Džabri Kvaraši su osuđeni na deset godina zatvora. Treći napadač je pobegao iz zemlje.Selina je rekla da njeni napadači zaslužuju svaki dan koji će provesti u zatvoru,"Ne zaslužuju izaći na slobodu, jer su mene osudili na doživotnu kaznu. I danas se sećam te večeri. Imam PTSP i borim se s depresijom. Osećaću se užasno kad čujem da su izašli iz zatvora jer ću znati da su na slobodi. Dovoljno je užasno što sad znam da je jedan još slobodan", rekla je.

Tokom suđenja moglo je da se čuje da je Selina u baru provela šest sati. Ona tvrdi da je bila napolju s dečkom, koji je ranije krenuo kući, ali setio se da nema ključ od njihovog stana. Nakon što su rastali otišla je u Rok Botom da se nađe s prijateljicom koja je imala njene ključeve od automobila i dodala da baš zato što je vozila nije puno popila. Veruje da su joj upravo u baru ubacili drogu u piće.Oko 3 sata ujutro sela je u taksi, a taksista je na sudu ispričao da je bila pijana pa je zaspala na zadnjem sedištu. Dodao je da je, kad se probudila, tražila da je odveze na drugo mesto jer je želela da podigne novac na bankomatu, ali na kraju to nije učinila. Kad je došla do stana, isteturala je iz automobila i nije mu platila za vožnju. Potom se vratila u automobil, navodno sela na vozačevo mesto i nagovarala ga da joj da ključeve. U tom trenutku pored njih se zaustavio crveni Hjundai. Izašla su trojica Iranaca koji su taksisti rekli da je poznaju, platili mu za vožnju i smestili je u svoj automobil. Potom su je odveli u stan gde su je silovali."Molila sam ih da me puste, ali oni su mi se samo smejali", ispričala je.

Nakon begstva, otišla je u policiju da prijavi silovanje. Na kraju je i ona osuđena zbog ispijanja alkohola. Zbog svega što joj se dogodilo namerava da osnuje udruženje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima za pomoć žrtvama silovanja.Selina, koja radi kao ivent menadžerka, u središtu pažnje našla se prošle nedelje, kad je u javnost pušten isečak u kojem ona govori da se pre bavila egzotičnim plesom. S obzirom na to da je to zabranjeno u Dubaiju, mogla bi biti deportovana ili osuđena na zatvorsku kaznu.

(Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja