(VIDEO) SUSPENDOVAN ZBOG PERVERZIJE: Laburista Sajmon Dančuk zasipao klinku (17) lascivnim porukama
Foto: Printscreen Yt

Afera

(VIDEO) SUSPENDOVAN ZBOG PERVERZIJE: Laburista Sajmon Dančuk zasipao klinku (17) lascivnim porukama

Planeta -
Laburistička partija suspendovala je uglednog poslanika, oca dvoje dece, pošto je tinejdžerka Sofena Hulihan (17) ispričala medijima da ju je on proganjao pošto ga je zamolila da je zaposli u kancelariji svoje izborne jedinice.

Sajmon Dančuk (49), koji je svojevremeno pokrenuo kampanju protiv zlostavljanja dece, u julu je počeo da joj šalje eksplicitne seksualne poruke. U to vreme se razveo od supruge Karen (32), poznate po tome što na Tviteru objavljuje golišave selfije.

Sofena kaže da joj je Dančuk prvo ponudio savet kako da uđe u politiku, a zatim su usledile sve degutantnije poruke. Tražio joj je fotografije, laskao joj kako je zgodna i pitao da li želi "išopa" da bi je ukrotio.

Isprva je bila polaskana, jer mu se divila, ali kad su poruke postale suviše seksualne, ustuknula je jer je "dovoljno star da joj bude otac".

Sajmonova nova devojka Kler Hamilton (32) videla je poruke koje je slao Sofeni i ostavila ga; uverena je da je političar na internetu muvao i druge.

"Nisam mogla da verujem kad mi je prvi put poslao lascivnu poruku. Bila sam u šoku. Ipak je on poslanik i ne bi trebalo da se tako ponaša. Uostalom, tek se rastao s Karen i počeo da se zabavlja sa Kler", kaže Sofena, koja je razmenjivala poruke sa Dančukom oko tri puta nedeljno.

Dančuk joj je u septembru nagovestio da bi mogli da se vide, a onda joj je zatražio fotografiju. Napisao joj je da je napaljen i da ne može da se posveti pisanju knjige zbog nje. Bio je zabrinut da će upasti u nevolje ako joj kaže nešto osetljivije, pa joj je samo predlagao da se sastanu.

To se nikad nije dogodilo, ali protiv njega je pokrenuta istraga. Policija je kontaktirala s maloletnom Sofenom da bi se uverili da je Dančuk nije zlostavljao. Ipak, izvor blizak Dančuku kaže da policija nije potvrdila da je o tome reč.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track