VIDEO DEVOJKA (21) SE SMRZLA NA SMRT: Na -6 oteturala sa žurke u šorcu i majičici, telo našli sutra
Foto: Printscreen

Tragedija u Milvokiju

VIDEO DEVOJKA (21) SE SMRZLA NA SMRT: Na -6 oteturala sa žurke u šorcu i majičici, telo našli sutra

Planeta -
Elizabet Lubki otišla je na žurku u subotu uveče, a pošto se nije vratila kući, zabrinuta majka je prijavila nestanak policiji.

Njeno smrznuto telo pronašao je prolaznik na putu od kuće gde je bila žurka do kuće Lubkijeve, a nadzorne kamere jednog preduzeća na tom potezu snimile su Elizabet kako se odjednom sušila i ubrzo prestala da se pokreće.

Mada zima tese SAD i u Milvokiju se temperatura spušta i do deset stepeni ispod nule, devojka je bila oskudno obučena. U trenutku smrti nosila je samo šorc, mrežaste čarape, cipele i tanki top. U blizini njenog tela pronađen je i pulover, i to je sve od odeće.

Just posting this for temple ladies and gents, it's freaking cold. Wear a coat to the party. You could die. Tell them...

Posted by Meredith Moga on Tuesday, January 19, 2016

Njeni prijatelji svedoče da je Elizabet otišla sa žurke posle žučne svađe.

"Došla je jako pijana. Naljutila se na prijatelje i izjurila napolje", priča jedan momak sa žurke koji je želeo da osane anoniman.

"You didn't deserve to die because your "friends" let you leave in shorts and a tank top." Yea because it's her friends...

Posted by Alana Vives on Tuesday, January 19, 2016

Elizabetina majka priznala je policiji da je njena ćerka umela da popije i da je jednom bila čak i hospitalizovana zbog trovanja alkoholom.

Elizabetini prijatelji opraštaju se od nje na Fejsbuku. U postovima je nazivaju jednom od najlepših i najbrižnijih osoba.

This is very sad May God bless her soul that she may rest in peace

Posted by Gabriel Aguirre on Wednesday, January 20, 2016

Portparol policije apelovao je na mlade sa žurki odlaze u grupama da bi se izbegle slične tragedije.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja