TRAMP U OFANZIVI: Kruz je lažov, tužiću ga, CIA i Buš su znali za napad u Njujorku 9/11.
Foto: Reuters

Ne bira rečnik

TRAMP U OFANZIVI: Kruz je lažov, tužiću ga, CIA i Buš su znali za napad u Njujorku 9/11.

Planeta -
Tramp je naveo da je Ted Kruz na izborima u Ajovi prekršio izborna pravila. Nikada ranije se nisam sureo sa nekim ko laže kao Kruz, rekao je

Vašington -- Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp naveo je da “ozbiljno razmišlja“ o podnošenju tužbe protiv rivala Teda Kruza.

On je naveo da trenutno prikuplja podatke o svojim zakonskim pravima za podnošenje tužbe, nakon što je Ted Kruz izveo “niz ilegalnih akcija“.

Tramp je ranije nazvao Kruza “lažovom“ i kritikovao njegovu kampanju u Ajovi. Kako je Tramp naveo, Kruz je na izborima u Ajovi prekršio izborna pravila.

“Nikada ranije se nisam sureo sa nekim ko laže kao Kruz“, rekao je Tramp.

Tramp se međutim okrenuo i na druge rivale, tako da je “napao“ i nekadašnjeg predsednika Džordža V. Buša čiji je brat Džeb Buš sada kandidat za predsednika.

Tramp se osvrnuo da izjave Džeba Buša koji je naveo da je njegov stariji brat “sačuvao zemlju“, čime je, kako Tramp kaže, sugerisao da je Džordž Buš znao da napadi 9/11 dolaze.

“Ne znam da li je Buš lagao ili ne. Znam da su CIA i druge agencije znale da se nešto loše sprema, a ništa nisu uradile povodom toga“, naglasio je Tramp.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track