(VIDEO) PRAVILI ŠALJIVE SNIMKE NA TEMU TERORIZMA: Hapsilo ih 30 specijalaca naoružanih do zuba
Foto: Printscreen Facebook

Policajcima nije bilo smešno

(VIDEO) PRAVILI ŠALJIVE SNIMKE NA TEMU TERORIZMA: Hapsilo ih 30 specijalaca naoružanih do zuba

Planeta -
Trojica braće Džalal koji su snimali lažne terorističke napade kako bi ismejavali obične građane i kačili na svoju FB stranicu, uhapšeni su zbog terorizma!

Naime, trojica mladića su se uglavnom maskirala u tradicionalne bele odore koje nose Arapi, pa su tako išli po ulici i smišljali razne načine da zaplaše ljude usled opšte panike zbog terorizma islamskih terorista.Usput, ostavljali su i šaljive komentare ispod svakog snimka koji su objavili.

Međutim, iako su ovi snimci nasmejali mnoge koji su ih gledali, policija nije imala puno razumevanja za braću.Tri sata nakon što su podelili svoj poslednji video, mladići su uhapšeni a to je kasnije objavio i jedan od njih na Fejsbuku.

"Dakle, danas smo uhapšeni. 30 policajaca za borbu protiv terorizma, nalog za pretres i intervju od 6 sati. Isto tako, u glavnim smo vestima širom Australije. Da li je sve vredelo ovoga? Pa, ima gorih stvari koje se dešavaju u svetu, veći zločini su počinjeni. Ali policija je uhapsila 3 šaljivdžije, koje nisu do danas povredile nikoga", piše u postu.

Njih trojica su optuženi za javno uznemiravanje, posedovanje zabranjenog oružja, i uvredljivo ponašanje na javnom mestu.

Arman Džalal priznao je da su njihove smicalice bile "prilično loše", ali je njegov stariji brat Maks prkosno rekao da ne treba da skinu video snimke sa profila.

(Daily Telegraph)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track