Gledao ubistvo dok je četovao na ajpedu

Ubistvo uživo

Gledao ubistvo dok je četovao na ajpedu

Planeta -
Ćerka je sa drugom bila ne video-četu kada je otac napao majku, koja se sakrila u ćerkinu sobu. Mladić video momenat kada je muškarac zabio nož u ženu

NJUJORK - Jedan muškarac svirepo je ubio svoju suprugu u Barlingtonu, u SAD, a to je posmatrao mladić s kojim je ćerka sukobljenih roditelja bila u momentu tragedije na video-četu putem ajpeda (iPad), objavila je američka mreža Ej-Bi-Si (ABC).

Kristofer Pjantedozi (39) zadržan je u zatvoru, bez prava na kauciju, pod optužbom da je nožem ubio svoju suprugu Kristen Puliskijano prošlog četvrtka, u porodičnoj kući u Barlingtonu, u saveznoj državi Masačusets.

Pozivajući se na svedočenja pred sudom, ABC navodi da je 15-godišnja ćerka, dok je u svojoj sobi bila na video-vezi s prijateljem, čula svađu svojih roditelja u kuhinji i tamo zatekla oca sa nožem u ruci. Majka je u tom trenutku pobegla u ćerkinu sobu, ali je otac provalio vrata, oborio je na krevet i počeo da je ubada nožem, što je bilo vidljivo ćerkinom prijatelju s druge strane video-veze na ajpedu, rekla je pred sudom zamenica okružnog tužioca Nikol Alejn.

Prema njenim rečima, tužilaštvo je uzelo i svedočenje mladića, koji je potvrdio da je na ajpedu video momenat ubistva. Na sudu je još rečeno da je uređaj uzet na veštačenje kao dokaz.

Optuženi Pjandetozi predao se policiji dan posle ubistva i pošto je izdat nalog za njegovo hapšenje, a na saslušanju se izjasnio da nije kriv. Jedan lekar je pred sudom izjavio da je kod optuženog ranije dijagnostikovan "bipolarni poremećaj", odnosno smenjivanje depresije i manije, i da je nedavno pokušao samoubistvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track