(VIDEO 18+) RAZNEO SE NA PARAMPARČAD: Novi video kada je terorista aktivirao bombu u Parizu
Foto: Printscreen YT

Stravično

(VIDEO 18+) RAZNEO SE NA PARAMPARČAD: Novi video kada je terorista aktivirao bombu u Parizu

Planeta -

Na internetu se pojavio snimak nadzornih kamera, na kojoj se vidi kako terorista Brahim Abdeslam aktivira eksplozivnu napravu u restoranu u Parizu 13. novembra 2015. godine.

Novi snimak bombaša samoubice, Brahima Abdeslama, uhvatile su kamere CCTV, a francuska televizija M6 je prikazala video u nedelju. Snimak je pušten uz upozorenje da je uzmenirujući i da nije prikladan za mlađe gledaoce.

Na videu Abdeslam ulazi u restoran "Comptoir Voltaire" oko 21.40. Terorista je ušetao, došao do slobodnog stola, spustio glavu i lice pokrio rukom, a zatim detonirao eksplozivnu napravu i razneo se u paramparčad.

Podsetimo, osim teroriste, niko drugi nije poginuo u toj eksploziji što je neverovatno s obzirom da je telo bombaša bilo rasparčano toliko da su forenzičari jedva uspeli da ga identifikuju. Ali, u drugim napadima u Parizu istog dana ubijeno je 130 ljudi.

Brahimov brat, Salah Amdeslam, pobegao je iz Pariza kada nije uspeo da aktivira samoubilački pojas na Stade de Fransu i posle toga postao najtraženiji begunac u Evropi. Prošlog meseca uhapšen je u Briselu, posle serije bombaških napada u tom gradu u kojima je ubijeno 32 ljudi.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track