(VIDEO) RUSI POBILI TERORISTE I NAŠLI STRAŠAN SNIMAK: Ruski policajac gleda smrti u oči i prkosi!
Foto: Printscreen Youtube

zadivio i i džihadiste

(VIDEO) RUSI POBILI TERORISTE I NAŠLI STRAŠAN SNIMAK: Ruski policajac gleda smrti u oči i prkosi!

Planeta -

Tokom antiterorističke operacije u Dagestanu ruske snage bezbednosti likvidirale su četvoročlanu terorističku grupu. Kod terorista je nađen telefon na kome je bio snimak likvidacije dagestanskog policijskog poručnika Mogameda Nurbagandova.

Nurbagandov je zarobljen sa još jednim prijateljem dok je bio na kampovanju. Teriristi su ih ubili i opljačkali, a snimak njegovog leša su objavili na interentu.

Međutim, kada je, dva meseca kasnije, policija kod ubijenih terorista pronašla ceo snimak likvidacije Nurbagandova, shvatili kako se junački držao mladi poručnik u svojim poslednjim trenutcima života.Teroristi su snimali vezanog Nurbagandova čiji je prijatelj već bio ubijen. Oni su mu ponudili da govori u kameru očekujući da će da moli za milost.

"Reci im, reci im ovo… ", nije mogao terorista da formuliše rečenicu.

"Šta da im kažem?", pitao je policajac sa smirenim pogledom.

"Da ne urade",rekao je terorista misleći na streljanje koje je sledilo." Radite, braćo", smireno je odgovorio Nurbagandov čak se i nasmejao teroristima koji su uzimali pušku da pucaju na njega.

"Divno, tako je hrabar", rekao je jedan od terorista pre nego što su ubili policajca. Naravno, teroristi su isekli taj deo videa i objavili samo snimak njegovog leša.

Međutim, kada su i oni ubijeni čitav snimak je pronađen i objavljen u ruskim medijima.

(Pravda.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track