SUDAR PREDSEDNIČKIH KANDIDATA PRED MILIONIMA GLEDALACA: Uvrede obeležile prvu debatu Trampa i Hilari
Foto: Printscreen/YouTube

Vatrena rasprava

SUDAR PREDSEDNIČKIH KANDIDATA PRED MILIONIMA GLEDALACA: Uvrede obeležile prvu debatu Trampa i Hilari

Planeta -

Kandidatkinja Demokratske partije za predsednicu SAD Hilari Klinton i njen republikanski rival Donald Tramp razmenili su uvrede i bili bitku oko toga ko će pokazati veći temperament, izdržljivost i rasuđivanje u sinoćnjoj vatrenoj TV debati u kojoj je Tramp često morao da uzmiče, ocenjuje danas AFP.

Agencija navodi da je, u debati održanoj šest nedelja pred američke predsedničke izbore i s anketama koje pokazuju da su kandidati skoro potpuno izjednačeni, Klintonova je uporno dovodila u pitanje spremnost njenog rivala da bude u Beloj kući.

Pred televizijskim auditorijumom za koji se pred početak debate procenjivalo da bi mogao da broji i 100 miliona gledalaca, Klintonova je magnata iz oblasti nekretnina koji je postao rijaliti zvezda predstavila kao nekoga ko nema veze sa tim šta priča i spreman je da kaže i "lude stvari" kako bi bio izabran.

Tramp je debatu počeo prilično suzdržano, ali kako je "temperatura rasla", i on je počeo da prekida Klintonovu tokom govora i dovodi u pitanje njenu izdržljivost nakon upale pluća.

OVO ĆE BITI GLEDANIJE OD SLETANJA NA MESEC: I za Trampa i za Hilari mnogo toga je na kocki!

ON ZNA KO JE NOVI PREDSEDNIK SAD: Za 32 godine, nikada nije pogrešio! Evo ko je po njemu pobednik...

(VIDEO) TRAMP UZVRATIO, I TO GALA! Na debatu s Hilari pozvao bivšu ljubavnicu Bila Klintona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track