(VIDEO) RATOVI ZVEZDA: ŠVARCENEGER PUKAO ZBOG TRAMPOVE PROZIVKE Donalde, pusti me da vladam!
Foto: Reuters

Obračun u Vašingtonu

(VIDEO) RATOVI ZVEZDA: ŠVARCENEGER PUKAO ZBOG TRAMPOVE PROZIVKE Donalde, pusti me da vladam!

Planeta -

VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp je na Molitvenom doručku juče u Vašingtonu pozvao na molitvu za Arnolda Švarcenegera zbog loših rejtinga televizijskog rijalitija "Šegrt", gde ga je bodi-bilder, glumac i bivši guverner Kalifornije zamenio na mestu voditelja.

Tramp je rekao da su se rejtinzi tog rijalitija sunovratili pošto je Švarceneger postao voditelj kad se on povukao iz njega, kako bi se kandidovao za predsednika.Trampa je na Molitvenom doručku predstavio Mark Barnet, televizijski producent koji je s njim napravio rijaliti "Šegrt".

"Samo želim da se pomolimo za Arnolda ako možemo" rekao je Tramp za glumca koji je podržao republikanca Džona Kejsika na izborima.

Švarceneger je brzo odgovorio Trampu na Tviteru.

"Hej, Donalde, imam odličnu ideju. Zašto ne zamenimo poslove? Ti preuzmi televiziju, pošto si takav stručnjak za rejtinge, a ja ću preuzeti tvoj posao, tako da ljudi konačno mogu mirno da spavaju" naveo je on.

Oni su se već sukobili zbog rejtinga, mada mnogi misle da je reč samo o reklamnom potezu, koji će podići gledanost "Šegrta", čiji je Tramp producent.

Inače, Terminator je u prvoj epizodi "Šegrta" privukao 4,9 miliona gledalaca, dok je Tramp pre dve godine imao 6,5 miliona.

E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track