(VIDEO) KNJIGA BEZ REČI BESTELER U SAD: A i Tramp je obožava
Foto: Twitter/Michael Knowles

Bez reči

(VIDEO) KNJIGA BEZ REČI BESTELER U SAD: A i Tramp je obožava

Planeta -

Prva na listi bestselera na Amazonu danas je knjiga s 260 praznih strana "Zašto glasati za demokrate" (Reasons to Vote for Democrats).

Diplomac Jejla i dopisnik konzervativnog portala Dejli vajer Majkl Džej Nouls objavio je knjigu koja sadrži listu poglavlja i literaturu, dok je 260 stranica prazno.

Knjiga koja košta 7,08 dolara privukla je veliku pažnju na internetu i dospela na prvo mesto liste bestselera na Amazonu.

"Nešto što je zaista odlično kada je u pitanju ova knjiga je što je možete pregledati od korice do korice za oko 15, 20 sekundi", rekao je Nouls gostujući na televiziji Foks njuz, našalivši se da će je "predsednik Tramp obožavati".

Knjiga se završava recenzijom konzervativnog političkog analitičara Ben Šapiro koji ju je opisao jednom rečju - "temeljno".

Nouls je naveo da istraživanje za knjigu trajalo dugo i dodao da je ustanovio da je "verovatno najbolje da samo ostavi prazne stranice".

Slična knjiga, delo Dejvida Kinga "Why Trump Deserves Trust, Respect & Admiration" (Zbog čega Donald Tramp zaslužuje poverenje, poštovanje i divljenje), takođe sa praznim stranicama, trenutno ima 4,4 od pet zvezdica na sajtu Amazon.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja