(FOTO) SVIREPI BOLESNIK UNAKAZIO TURISTKINJU: Silovao je pa joj isekao lice staklenom flašom
Foto: Printscreen Facebook

Strašno

(FOTO) SVIREPI BOLESNIK UNAKAZIO TURISTKINJU: Silovao je pa joj isekao lice staklenom flašom

Planeta -

Golo telo britanske turistkinje Danijele Meklaukin (28) pronađeno je u lokvi krvi na polju u indijskom gradu Goa u utorak ujutru. Meklaukinova je iz Liverpula a posetila je u ponedeljak uveče plažu Palolem, inače popularnu među turistima, kako bi učestvovala u lokalnoj svetkovini.

Istraga je pokrenuta nakon što je farmer prijavio policiji da je pronašao telo šest kilometara dalje od plaže. Policija je u međuvremenu uhvatila osumnjičenog, meštanina koji im je od ranije poznat zbog krađa, a koji je priznao da je počinio zločin.

Vikat Bagat (24) policiji je rekao da je mladu Britanku silovao, a potom joj unakazio lice pivskom bocom kako je ne bi mogli identifikovati. Neno telo bilo je puno modrica, a lice potpuno razbijeno.

Nekoliko sati nakon ubistva na internetu se pojavio stravičan snimak koji prikazuje zadnje trenutke Danijel Meklaukin u životu, dok je hodala putem ka Goi. Na leđima je nosila veliki ruksak, a iza nje je koračao nepoznati muškarac. U jednom trenutku Danijele se osvrnula prema njemu. Nije poznato gde je tačno video snimljen.

"Vikat je devojku na skuteru dovezao u jedan restoran. Priznao je da je ubio, a sada pokušava druge da umeša u zločin. Mi mu ne verujemo, ali istraga će pokazati. Mislimo da joj je uzeo odeću da je niko ne bi prepoznao. Kako bi joj sakrio identitet pokušao joj je uništiti lice bocom, jer su ga ljudi prethodno videli sa Danijel", rekao je načelnik policije Utam Raut Desai.

Danijel Mekalaukin u Gou je stigla 23. februara, a dan pre to je najavila na Fejsbuku:"Hvala svim mojim prijateljima i porodici jer stalno paze na mene. Zahvalna sam im na tome i najsrećnija sam osoba koju znam. Idem sada u još jednu avanturu", napisala je ona.

Oko 200 meštana i stranaca okupilo se na ulicama Goe kako bi odali počast preminuloj devojci. Trenutno se čekaju rezultati obdukcije koji će otkriti da li je žrtva zaista bila silovana pre nego što je ubijena. Lokalni mediji pišu da je Danijel Meklaukin doputovala iz Arambola u nedelju i da je u hotelu odsela sa prijateljem.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track