(VIDEO) POSVAĐAO SE S NAJJAČOM ŽENOM SIBIRA OKO PARKINGA! Nije ni slutio da će reakcija biti ovakva
Foto: Printscreen/ Youtube

Saobraćajne muke

(VIDEO) POSVAĐAO SE S NAJJAČOM ŽENOM SIBIRA OKO PARKINGA! Nije ni slutio da će reakcija biti ovakva

Planeta -

Oksana Košeleva (34), dizačica tegova i "najjača žena Sibira" kako joj tepaju, pokazala je kako to izgleda kada joj neko u vožnji "digne pritisak".

Naime, nakon što se ispred tržnog centra u Irkutsku jedan nesmotreni vozač parkirao ispred nje, Oksana ga je izvukla iz vozila i onda jednostavno odnela do svog auta gde ga je prvo udarila, a onda i ubacila u gepek.

Košelevu, poznatu po tome što bez po muke može da povuče voz ili tramvaj, na snimku govori: "Nauči da se parkiraš, ima dece svuda', a onda je krenuo šou.

Nesretnika je vozila nekih sto metara pre nego li ga je pustila, tačnije izbacila iz automobila.

Snimak je dospeo u javnost jer su prijatelji nesrećnog vozača snimali njegove vozačke sposobnosti, tačnije umijeće parkiranja. No, očito nisu računali da bi se mogla da se pojavi i Oksana.

"Inače nisam ovakvo ratoborna u saobraćaju, ali ovaj mi je stvarno dignuo živac. Mislim, na parkiralištu smo tržnog centra. Deca su svuda. Takođe, počeo je da se raspravlja", rekla je Oksana i naglasila kako nije imala nameru da ga pretuče, već da ga jednostavno nauči lekciju.

Nakon što ga je pustila, prepoznala je posramljenog vozača jer idu u istu teretanu, a isto je rekao i vozač koji kaže kako upravo zbog toga što se poznaju nije želeo da pružat otpor.

Iako snimak izgleda poprilično realistično, ima i onih koji smatraju da je sve namešteno.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track