(VIDEO) NUKLEARNI RAT JE ZAPISAN U SVETOM PISMU: Pastor otkriva kada će započeti svetska kataklizma
Foto: Youtube Screenshot

Pitanje dana

(VIDEO) NUKLEARNI RAT JE ZAPISAN U SVETOM PISMU: Pastor otkriva kada će započeti svetska kataklizma

Planeta -

Pretnje Severne Koreje da će udariti SAD sa nuklearnim oružjem pokazuju da bi obe zemlje moge biti zbrisane pre apokalipse, upozorio je pastor.

Pastor Greg Lori iz Hrišćanske zajednice Žetva u Riversajsu u Kaliforniji, kaže da se analiza rastućih tenzija između Severne Koreje i SAD-a, koje ukazuju na nuklearni rat između dve super sile, uklapa u proročanstvo o kraju sveta u Bibliji. Pastor kaže da se SAD i Severna Koreja ne nalaze u Knjizi Otkrovenja što ukazuje da će ove dve nacije biti desetkovane pre apokalipse.

On je rekao da se pretnje Severne Koreje "ne mogu odbaciti ili uzeti olako," dok je govorio o tekućim krizama u svetlu biblijskog proročanstva. Pastor Lori je rekao: "Evo šta me brine. Ne nalazimo vladajuće supersile na licu Zemlje bilo gde u scenariju Poslednjih dana. Druge nacije se pojavljuju."

"Pa, gde je Amerika? Molim se da nismo van slike zato što smo bili u nekoj vrsti nuklearnog sukoba." Pastor dodaje da bi Iran, koji se pominje u Kraju sveta, mogao dobiti nuklearno oružje iz Severne Koreje. On je rekao: "U Poslednjim danima nema pomena o nekom narodu koji bi bio sličan Severnoj Koreji, međutim, Bibilja govori o Iranu u scenariju Kraja sveta." "Mogli biste biti iznenađeni da znate da postoji neka vrsta izjednačavanja između Severne Koreje i Irana."

"U stvari, bivši ambasador UN Džon Bolton je nedavno izjavio da ako bi Severna Koreja razvila sistem za isporuku nuklearnog oružja, Iran bi ga imao sutradan samo ispisivanjem čeka." Ali dr Semjuel Lamerson, profesor Novog zaveta i predsednik teološkog seminara Knox na Floridi, rekao je za Christian Post da pastor Lori nema razloga za paniku. On kaže: "Ne vidim nikakav razlog za očajanje jer se SAD ne može naći u knjizi Otkrovenja."

"Biblijsko proročanstvo je često veoma teško razumet. U mnogim slučajevima je potrebno potpuno ispunjenje da bi se proročanstvo razumelo." "Nikada ne treba misliti da je biblijsko proročanstvo neka vrsta “mašine za proricanje sudbine“ koja nas obaveštava o konkretnim političkim ili socijalnim pitanjima."

Ovo je usledilo jer je američka ambasadorka u UN, Niki Hejli, rekla da zemlje moraju odlučiti da li podržavaju Severnu Koreju ili one koji se protive njenim nuklearnim i raketnim programima, i obećala da će “prozvati“ nacije koje podržavaju Pjongjang.

Severna Koreja je pokrenula svoj najnoviji raketni test uprkos međunrodnim sankcijama, tek što je Savet bezbednosti UN-a zatražio od Pjongjanga da obustavi sve balističke raketne testove. Administracija američkog predsednika Donlda Trampa je pozvala na hitnu obustavu provokacija Kim Džong Una i upozorila da je “era strateškog strpljenja“ sa Severnom Korejom gotova.

(express.co.uk)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DA LI SE RUSIJA I SAD SPREMAJU ZA 3. SVETSKI RAT? Tramp i Putin jačaju nuklearno oružje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track