KIM NE PADA NA BLEF JENKIJA: Amerika će biti pretvorena u pepeo
Foto: Reuters

Rugaju se

KIM NE PADA NA BLEF JENKIJA: Amerika će biti pretvorena u pepeo

Planeta -

Američka testiranja presretanja interkontinentalne balističke rakete su blef i vojna provokacija, izjavio je predstavnik strateških snaga Korejske Narodne Republike u intervjuu Centralnoj telegrafskoj agenciji.

„Tridesetog maja u bazi Bandenburg u državi Kaliforniji američki imperijalisti su izveli testiranje koje imitira presretanje interkontinentalne balističke rakete naše republike. To su opasne vojne akcije“, navodi se u saopštenju.

Prema mišljenju predstavnika strateških snaga Severne Koreje, testiranja pokazuju da su američke pripreme za nuklearni rat u završnoj fazi.

„Amerika sada blefira, govoreći o uspehu testiranja presretanja interkontinentalne balističke rakete, ali mi smatramo da se SAD, koje se nalaze u očajnom položaju, uzalud zanose. SAD ne treba da misle da mogu da izdrže kišu nuklearnih udara naših strateških snaga i da sačuvaju život. Igra sa vatrom nuklearnog rata Trampove administracije samo ubrzava najveću katastofu u istoriji - pretvaranje SAD u pepeo“, smatra vojni zvaničnik Severne Koreje.

(Kurir.rs/Sputnjik)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SILA 10. epizoda: Kakvom bombom Severna Koreja preti SAD?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track