RATOVI ZVEZDA: Prinčevi uzvraćaju udarac, pogledajte kako su se proveli na snimanju čuvenog filma!
Foto: Profimedia

Kraljevići u „Poslednjem džedaju“

RATOVI ZVEZDA: Prinčevi uzvraćaju udarac, pogledajte kako su se proveli na snimanju čuvenog filma!

Planeta -

Vilijam i Hari imaju epizodne uloge kao stormtruperi. Jedan od njih je po zadnjici udario glumca Benisija del Tora

LONDON - Britanski prinčevi Vilijam i Hari su pasionirani ljubitelji serijala „Ratovi zvezda“ i imaju epizodne uloge u poslednjem, osmom nastavku „Poslednji džedaj“, čija je premijera sutra!

Unuci kraljice Elizabete Druge su letos posetili studio „Pajnvud“, gde je sniman poslednji nastavak serijala.

foto: Profimedia

Snimanje u tajnosti

Zahvaljujući svojoj „plavoj krvi“, oni su dobili priliku da nastupe u filmu, a epizodne uloge su snimili inkognito. Naime, oni glume stormtrupere, vojnike imperije, koji su od glave do pete u belim oklopima, tako da im se ne vide lica.

- Prinčevi se pojavljuju u sceni zajedno sa Di Džejom, koga glumi Benisio del Toro, i pobunjenicima Rejom i Finom, koje glume Dejzi Ridli i Džon Bojega, oni se infiltriraju u tajnu bazu imperije. Dok grupa stormtrupera čuva Fina i Di Džeja, jedan od prinčeva, Vilijam ili Hari, udara Del Tora po zadnjici - rekao je izvor blizak produkciji.

foto: Profimedia

Ova scena nije izbačena iz finalne verzije filma. Kensingtonska palata je odbila da komentariše ove navode, ali ih je glumac Džon Bojega indirektno potvrdio.

foto: Profimedia

Žurka posle premijere

- Nije bilo zastrašujuće. Mislio sam, naravno, ovo su „Ratovi zvezda“ i logično je da bude predstavnika plave krvi. Bilo je zabavno - kazao je Bojega.

foto: Profimedia

Britanska premijera filma je sutra u „Rojal Albert holu“ i njoj će prisustvovati 400 vojnih veterana i preživelih iz tragedije u požaru Grenfel tauer. Posle premijere prinčevi organizuju zabavu u Kensingtonskoj palati.

Kurir / E.K.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track