(VIDEO) UŽAS IZ ZELENE SALATE: Viljuškom je nabola ogromnog guštera i pomislila da je avokado, a onda je nastala panika!
Foto: AP / Rich Beauchesne/ Portsmouth Herald

uplašila se opasne bakterije

(VIDEO) UŽAS IZ ZELENE SALATE: Viljuškom je nabola ogromnog guštera i pomislila da je avokado, a onda je nastala panika!

Planeta -

Amerikanka iz Mejna doživela je potpuni šok pripremajući zelenu salatu, kada je shvatila da je zabola viljušku u guštera dugog skoro 8 cm, bez repa.

Nakon što je povratila jer je pojela nekoliko zalogaja, i izašla iz šoka, Mišel Kar, koja je inače medicinska sestra, uplašila se da je u organizam unela opasnu bakteriju.

Najpre je pomislila da je viljuškom nabola komad avokada koji je stavila u salatu, a potom se uspaničila kada je shvatila o čemu je reč.

"Bio je duži od mog srednjeg prsta i to bez repa. Dakle, ne pričam o pauku, bubi ili malom gušeru već o ogromnom gušteru sa krupnim krljuštima. Strašno sam se uplašila kada sam shvatila šta mi je na viljušci, naročito jer sam pomislila da sam pojela rep" rekla je Misel.

foto: AP / Rich Beauchesne/ Portsmouth Herald

Posebno se uplašila, kako je objasnila, da ne naškodi svojoj bebi koju doji ukoliko se nečim zarazila.

Kako jok je rekao prijatelj koji je biolog, najverovatnije je reč o gušteru plavog stomaka iz Kalifornije.

Mišel je rekla da je kupila kesu zelene salate domaćeg proizvođača iz Portsmauta 26. januara. Salatu je distribuirala kompanija iz Kalifornije, a portparol supermarketa je rekao da je obavestio nadležne.

Ona je takođe obavestila i državnu zdravstvenu agenciju iz koje su joj rekli da, s obzirom na to da je salata pakovana i transportovana u drugoj američkoj državi, istraga bi zahtevala uključivanje drugih nadležnih organa.

Kurir.rs / AP

Foto: AP/ Rich Beauchesne/ Portsmouth Herald

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NE, NE, OVO NIJE MOGUĆE! Lavovi se plaše i sklanjaju od malog psa koji laje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track