JEZIVI DETALJI KRVAVE PORODIČNE DRAME: Monstrum je godinama zlostavljao ženu i njihovo troje dece, a kada su ga napustili isplanirao je stravičnu osvetu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Bild.de

horor U NEMAČKOJ

JEZIVI DETALJI KRVAVE PORODIČNE DRAME: Monstrum je godinama zlostavljao ženu i njihovo troje dece, a kada su ga napustili isplanirao je stravičnu osvetu! (VIDEO)

Planeta -

Nemačka policija saopštila je detalje krvave porodične drame u bavarskom gradu Gunzenhausenu.

Nemac ruskog porekla Georg K. (31) na smrt je izbo suprugu Olesiju (29) i svoje troje dece, trogodišnju devojčicu Anastasiju, i sinove Majkla (9) i Dimu (7). Ubica je posle svog zločina skočio sa terase na trećem spratu i sa teškim povredana prebačen u bolnici gde je operisan i lekari ga drže u veštačkoj komi.

Istragom je utvrđeno da je Georg ovaj jeziv zločin isplanirao do detalja. Zbog nasilničkog ponašanja i premlaćivanja sinova njemu je od 21. juna izrečena zabrana prilaska porodici.

On je međutim zamolio suprugu da se vide 27. juna ujutro kako bi navodno uzeo svoje radničke kombinezone. Da bi zaštitila decu od nasilnog oca Olesija je rekla da će njen brata da mu preda odeću.

Georg je nešto pre 6 sati ujutro pozvao svog šurakada siđe ispred zgrade. Međutim, on je tada već bio u zgradi sakriven između četvrtog i petog sprata. Kada je video da je brat njegove žene izašao iz stana on je u čarapama, da ga niko ne bi čuo, sišao do stana supruge i upao u stan.

Čim je ušao započeo je svoj krvavi pir. Kuhinjskim nožem, koji je kupio dan ranije, najpre je zaklao suprugu, a zatim i svoje troje dece dok su spavala.

Pokolj je trajao svega dva minuta, saopštila je policija. Brat je dok je čekao ispred zgrade čuo vrisak iz sestrinog stana i potrčao natrag, međutim zatekao je jeziv prizor. Video je okrvavljenog zeta sa nožem u ruci. Georg je tada istrčao na balkon i skočio sa trećeg sprata.

On je kako je saopštila policija godinama zlostavljao ženu i decu, a 2013. je pretio da će ubiti sinove. Nasrtao je na njih i posle zabrane prilaska, a u utorak je Olesija trebalo da podnese zahtev u okružnom sudu za zaštitu od nasilja, međutim Georg ih je pre toga sve bezdušno pobio.

Protiv Georga K.njega je podiznuta optužnica za brutalno četvorostruko ubistvo iz osvete.

Kurir.rs/Bild.de

Foto printscreen Bild.de

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track