I TO SU IZMISLILI: Britanija dobija prvu fabriku selfija (VIDEO)
Foto: Profimedia, Printscreen YouTube/Wired

DO MILE VOLJE

I TO SU IZMISLILI: Britanija dobija prvu fabriku selfija (VIDEO)

Planeta -

Velika Britanija je poznata po Big Benu, muzeju "Madam Tiso", Pikadiliju, crvenom dabldekeru, Bakingemskoj palati, Vimbldonu, a od avgusta će postati poznata i po prvoj sefli fabrici.

Radi se o muzeju u kojem je fotografisanje ne samo dozvoljeno, već je i jedina svrha.

Izložba pod nazivom "Fabrika selfija", koja se otvara u Brajtonu, predstavlja novo pop-ap iskustvo i ima potencijala da postane svetska senzacija.

Fabrika će svoja vrata otvoriti Instagramerima 23. avgusta, koji će moći da uživaju u čarima selfija nedelju dana.

Ovaj preduzetničko-umetnički koncept potekao je od tri mlade devojke, koje su ovu ideju prenele iz Los Anđelesa u Veliku Britaniju. Izložba ima tendenciju da postane svetska atrakcija, piše britanski Metro. Kreatorke ideje iskoristile su osnovne navike milenijalaca zarad realizacije ovog kocepta.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SMRTONOSNI SELFI SA MEČKOM: Indijac nabasao na ranjenog medveda, pokušaj da napravi zajedničku fotografiju mu došao glave

"Ljudi dele sve više i više fotografija, a ponekad idu dosta daleko da bi uhvatili savršenu fotografiju", kaže direktor Fabrike selfija Vil Bovers.

"Naš cilj je da stvorimo okruženje u koje svako može da dođe, dobro se provede i vrati se sa fantastičnim slikama, kojima se može pohvaliti svojim prijateljima", istakao je on.

Kurir.rs/B92

Foto: Profimedia, Printscreen YouTube/Wired

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track