SAGRADE ĆERKI KOLIBU, PA MOMCI ULAZE JEDAN PO JEDAN: U ovoj zemlji postoje suludi običaji za tinejdžerke, a tek kad čujete šta se još radi širom sveta...
Foto: Profimedia

čudni seksualni običaji

SAGRADE ĆERKI KOLIBU, PA MOMCI ULAZE JEDAN PO JEDAN: U ovoj zemlji postoje suludi običaji za tinejdžerke, a tek kad čujete šta se još radi širom sveta...

Planeta -

Širom sveta i kroz istoriju, postojali su najrazličitiji seksualni običaji koji nam se sada, u modernom društvu, čine krajnje čudnim.

Primera radi, u plemenu Kreung u Kambodži stariji meštani sagrade “ljubavnu kolibu” za svoje ćerke tinejdžerke. Dečaci onda tu ulaze dan za danom, dok ona ne pronađe onoga koji se smatra pogodnim za zajednički život.

Ali, tu nije kraj bizarnim i moglo bi se slobodno reći nemoralnim običajima. Tako na Mangai, ostrvu u Južnom Pacifiku, dečaci stari oko 13 godina imaju odnose sa starijim ženama koje ih podučavaju tehnikama intimnih odnosa.

Opet, u plemenu Vodaabe u Nigeru u severnoj Africi postoji praksa da se jednom godišnje muškarci zamaskiraju i pokušavaju da otmu tuđe žene. U Africi postoji i pleme golih žena.

Na drugom kraju sveta, narod Guadžiro u Kolumbiji praktikuje ceremonijalni ples nakon kojeg, u određenim okolnostima, muškarac i žena koji su učestvovali, a ako se sapletu, imaju odnos.

U pojedinim nepalskim zajednicama, braća dele jednu ženu da ne bi imali previše dece na svojim skromnim imanjima.

Kurir.rs/Scoopwhoop.com Foto: Profimedia/Ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track