MISTERIOZNA SMRT POHOTNOG MATORCA: Našli ga na krvavim čaršafima u kući gde je živeo s DVE KLINKE BISEKSUALKE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram/mr_bob_hathaway

UBISTVO NA SVETOJ LUCIJI

MISTERIOZNA SMRT POHOTNOG MATORCA: Našli ga na krvavim čaršafima u kući gde je živeo s DVE KLINKE BISEKSUALKE! (VIDEO)

Planeta -

Postariji Britanac Robert Bob Hatavej (66) umro je pod tajanstvenim okolnostima u kući koju je delio s dve devojke pošto je odvojeno živeo od svoje supruge, koja je čekala bebu s drugim čovekom.

Hatavej je živeo egzotičnim životom i bio je poznat u jedriličarskoj zajednici i među hotelijerima, a njegovo beživotno telo pronađeno je 13. januara na krvavim čaršavima u njegovom domu na Svetoj Luciji, ostrvu u Karipskom moru, prenosi britanski San.

Na licu mu je bio jastuk.

Lokalna policija, koja je pokrenula istragu povodom tajanstvene smrti, navodi da još nema osumnjičene sa održivim motivima za zločin, ali jedan od tragova bi mogla da bude Hatavejeva veza sa ženom.

foto: Printscreen YouTube

Policija ispred Hatavejeve kuće

"Žene su uvek bile njegova slabost", prokomentrisala je Markvena Džejms (23), njegova supruga od koje se otuđio. Džejmsova je saznala da je Hatavej umro kad joj je anonimna osoba sa pristupom policijskim dosijeima pokazala fotografije sa mesta zločina.

Reduit Beach

A post shared by Bob Hathaway (@mr_bob_hathaway) on

Džejmsova je imala samo 17 godina kad se upoznala s vremešnim Hatavejem, ali razdvojili su se kad je ostala trudna s drugim čovekom. Ostali su u dobrim odnosima jer je njihov brak bio "otvoren", a Hatavej je znao da ona želi decu, koju "nije mogao da joj da".

"Bob je bio zaluđen mladim devojkama; obožavao ih je. U njima je nalazio zadovoljstvo i utehu. Samo to ga je zanimao", izjavio je neimenovani policajac koji tvrdi da je blsiki porodični prijatelj.

New Year memories

A post shared by Bob Hathaway (@mr_bob_hathaway) on

Hatavej je delio kuću sa još dve devojke za koje se ne zna koliko su stare, a u lokalnoj zajednici ih zovu Kim i Liz. Hatavej se dopisivao s njima na Fejsbuku i obraćao im se kao "biseksualnom paru devojaka". Iz prepiske se vidi zašto ih je tako nazivao.

"Da samo jedna devojka živi sa mnom bilo bi dosadno, u najmanju ruku, tako da ovaj dogovor izgleda logično i već dva meseca funkcioniše", napisao je Hatavej i dodao: "Pomaže i što one ne vole da nose odeću".

What can I say?❤❤❤

A post shared by Bob Hathaway (@mr_bob_hathaway) on

Tajms navodi da je Hatavej koro dve decenije živeo na ostrvu, vodio marinu "Margo Bej" i bavio se turizmom. Bio je upleten i u lokalnu politiku, a naročito se borio protiv odobravanja viza bogatim strancima, ističući da bi to otvorilo vrata kriminalnom pranju novca.

O danu sahrane se još ništa ne zna,a očekuje se da će biti održana privatna ceremonija.

Kurir.rs/Sputnjik

Foto: Printscreen Instagram/mr_bob_hathaway

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track