Najnovije vesti

OVA ŽENA JE UĆUTKALA TRAMPA! BESNI RAT U VAŠINGTONU: Predsednik Amerike posle sukoba sa Nensi Pelosi odlaže govor pred Kongresom!
Foto: AP, EPA

RAMPA ZA TRAMPA

OVA ŽENA JE UĆUTKALA TRAMPA! BESNI RAT U VAŠINGTONU: Predsednik Amerike posle sukoba sa Nensi Pelosi odlaže govor pred Kongresom!

Planeta

Američki predsednik Donald Tramp kaže da će, ipak, odložiti govor o stanju nacije dok se ne okonča delimična blokada vlade.

Tramp je prethodno, pošto mu je onemogućeno da održi govor o stanju nacije u Kongresu, najavio da će prirediti alternativni događaj.

On je to rekao nakon što ga je predsedavajuća Predstavničkog doma Kongresa Nensi Pelosi obavestila da mu neće biti dozvoljeno da održi govor o stanju nacije pred tim domom zbog delimične blokade vlade.

Međutim, Tramp je kasnije najavio da će se obratiti kada se okonča delimična blokada vlade.

Bela kuća razmatrala je drugu lokaciju za Trampov govor, ali je američki predsednik u sredu uveče rekao da će ipak sačekati na svoje obraćanje.

On je rekao da ne traži alternativno mesto za obraćanje jer "nema mesta koje može da se takmiči sa istorijom, tradicijom i značajem Predstavničkog doma".

Američki predsednik dodao je da se raduje što će u bliskoj budućnosti održati "sjajan govor" o stanju nacije.

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: EPA i AP

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...