PONOVO PANIKA U BELOJ KUĆI: Tajna služba blokirala pristup, mladić ostavio paket ispred ulaza i pokušao da preskoči ogradu
Foto: Tviter

manijak

PONOVO PANIKA U BELOJ KUĆI: Tajna služba blokirala pristup, mladić ostavio paket ispred ulaza i pokušao da preskoči ogradu

Planeta -

Američka Tajna služba raščistila je severni deo placa oko Bele kuće u sredu popodne zbog izveštaja o sumnjivom paketu na aveniji Pensilvanija.

Novinari i posetioci sklonjeni su zbog izveštaja o sumnjivom paketu. Tajna služba je na Tviteru saopštila da je "pojedinac koji je ispustio ruksak i pokušao da skoči na postolje za bicikle duž Pensilvanija avenije", odmah priveden.

Američki predsednik Donald Tramp nije u Vašingtonu, jer se trenutno vraća sa Floride, gde je najavio početak predsedničke kampanje za 2020. godinu.

Novinar CBS-a na licu mesta objavio je slike osoblja Tajne službe koje traže sklonište iza stablala na travnjaku Bele kuće.

Ranije ovog meseca Tajna služba objavila je planove za izgradnju nove ograde oko Bele kuće koja bi bila mnogo viša od postojeće barijere. Sadašnja ograda je visoka 6,5 metara, ali će do 2022. godine biti postavljena ograda od 13 inča od jednog inča, po ceni od 64 miliona dolara. Gradnja će početi kasnije ovog leta.

Kurir.rs/Sputnjik Foto: Tviter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track