OVOM LOPOVU SE STRPLJENJE ISPLATILO: Obigravao oko mercedesa u praonici, a kada je kompletno očišćen bila mu je dovoljna SEKUNDA (VIDEO)
Foto: Screenshot

brzo

OVOM LOPOVU SE STRPLJENJE ISPLATILO: Obigravao oko mercedesa u praonici, a kada je kompletno očišćen bila mu je dovoljna SEKUNDA (VIDEO)

Planeta -

CCTV objavila je snimak na kome se traži drski kradljivac "mercedesa".

Video je postavljen na Fejsbuk s natpisom da svi koji vide vozilo odmah pozovu policiju

.Naime, sve se dogodilo tokom čišćenja automobila. Radnici praonice čistili su automobil, a muškarac je čitavo vreme strpljivo čekao najbolji trenutak za krađu. Na snimci se vidi da čak i neko vrijeme razgovara s vlasnicom automobila. Čitavo to vreme radnici čiste automobil iznutra i spolja.

Muškarac koji je na sebi imao sivu trenerku i majicu celo vrijeme vrti se oko "Mercedesa i posmatra što se događa. U trenutku kada su radnici već bili na kraju čišćenja, vlasnica odlazi do prtljažnika, radnici krenu za njom i tada lopov iskorištava trenutak. Ulazi u auto, lagano zatvara vrata i beži..., piše Daily Mail.

"Ne mogu da verujem da je imao vremena da zatvori vrata, pokrene motor i jednostavno ode", rekla je žena dok je pregledavala snimak. Brojni komentatori savetovali su da se uvek ključ izvuče iz brave kako do ovoga ne došlo.

Kurir.rs/Večernji.hr Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track