Najnovije vesti

MAJKA MONSTRUM: Stavila bebu u kesu i ostavila je na poljani! Policija pronašla kosti deteta, sumnja se da su ga rastrgli psi lutalice! (FOTO)

jezivo

MAJKA MONSTRUM: Stavila bebu u kesu i ostavila je na poljani! Policija pronašla kosti deteta, sumnja se da su ga rastrgli psi lutalice! (FOTO)

Planeta

Novorođenog dečaka njegova majka (19) je spakovala u plastičnu kesu i ostavila na poljani, a sumnja se da su bebu rastrgli psi lutalice u Kaohsiungu, na jugu Tajvana, javljaju lokalni mediji.

Majka deteta, poznata po pseudonimu Ksiao Mei, izjavila je da ima slabiju mentalnu bolest i da je bila pod starateljstvom lokalnog Centra za socijalni rad.

Prema tajvanskom informativnom listu SETN, Ksiao Mei rodila je sina 8. oktobra i navodno ga napustila istog dana.

Odneli su ga na poljanu na biciklu kojim je upravljao dečakov 28-godišnji otac, poznat po pseudonimu Ksiao Li, tvrdio je SETN pozivajući se na tajvansku TV stanicu EBC.

Ksiao Mei je Ksiao Lia upoznala preko interneta, a bračni par, za koji se priča da je bio bez novca, živeo je u iznajmljenom stanu u Kaohsiungovom okrugu Siaogang.

Par je tada navodno pobegao u centralni Tajvan i sakrio se u internet kafe gotovo mesec dana.

Socijalni radnici pozvali su policiju nakon što nisu uspeli da pronađu mladu ženu. Policija je u utorak pronašla par.

Nakon susreta sa Ksiaom Mei, službenici su je pitali gde se nalazi beba, a ona im je rekla da je "bacila bebu istog dana kada se rodila", izvestila je Centralna novinska agencija.

Policija je otišla do mesta je beba ostavljena u blizini kuće bračnog para i otkrila kosti za koje se veruje da pripadaju dečaku.

Policajci su novinarima rekli da je dete možda umrlo nakon što su ga pojeli psi lutalice. Psi su pojeli njegov leš, dodala je policija.

Takođe je mogao da umre od gladi, hladnoće ili prilikom pada na zemlju, rekli su policajci. Istraga je u toku.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...