Najnovije vesti

SKANDAL U ŠKOLI NA NOVOM ZELANDU: Profesorka za vreme odmora imala seks sa učenicima u svom autu! (FOTO)
Foto: Profimedia

slala im je poruke

SKANDAL U ŠKOLI NA NOVOM ZELANDU: Profesorka za vreme odmora imala seks sa učenicima u svom autu! (FOTO)

Planeta

Profesorka (37) sa Novog Zelanda osuđena je na dve i po godine zatvora zbog seksualnog odnosa sa dvojicom učenika. Žena, zaposlena na koledžu Blenhejm na Severnom ostrvu je 2018. godine, više puta za vreme ručka izvodila učenike iz škole kako bi imala seksualni odnos u svom automobilu.

Ona je udata za policijskog službenika, a u školi je radila 12 godina, pre nego joj je ukinuta registracija za nastavu zbog odnosa sa tinejdžerima, prenosi Dejli mejl.

Sudija Toni Zohrab rekao je na sudu da je profesorka tinejdžerima slala seksualno eksplicitne sadržaje na društvenim mrežama, i da im je pretila da nikome ne odaju "njihovu tajnu".

"S obzirom na vašu profesionalnu obuku i iskustvo nastavnika, niko ne bi trebao biti pažljiviji prema potrebama mladih dečaka koji se pretvaraju u muškarce, dok pokušavaju da razviju osećaj za sebe", rekao je sudija Zohrab, prenosi Staf.

Advokati učiteljice su tvrdili da bi kućni pritvor bio najbolji oblik rehabilitacije za nju zbog postojećih problema mentalnog zdravlja.

Tužioci su rekli da je kojim slučajem ona muškarac, a žrtve devojčice, društvena služba se nikada ne bi smatrala kaznom.

"Ovo je seksualno eksploataciono ponašanje odrasle osobe koja je u izjavi sudu navela: 'Vi ste bili učenici, a ja nastavnik za odrasle'. Emotivno je manipulisala sa oba tinejdžera... postojala je određena mera prinude", rekao je tužilac Mark O'Donhju.

Advokati učiteljice tražili su da se njeno ime potisne i rekli da su njena deca maltretirana nakon što su ljudi saznali za navode protiv njihove majke.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...