RUSKINJA (10) SLAGALA DA JE SILOVANA Zbog te šale porodica uhvatila navodnog krivca i surovo se osvetila, kao nikad niko
Foto: AP

tuga

RUSKINJA (10) SLAGALA DA JE SILOVANA Zbog te šale porodica uhvatila navodnog krivca i surovo se osvetila, kao nikad niko

Planeta -

Grupa ljudi je navodno silovala i pretukla na smrt nevinog muškarca nakon što je 10-godišnja devojčica "iz šale lagala" da ju je on napastovao.

Devojčica je tvrdila da je vozač kamiona Dmitrij Čikvarkin (48) dodirivao nju i još jednu devojčicu (3) ispod struka nakon što ih je odvezao do dadilje u ruskom gradu Verhnjaja Pišma.

Otac devojčice Sergej Čabin (33) i njegova devojka Valerja Dunaeva (25), majka drugog deteta, optuženi su da su uz pomoć trojice prijatelja napali Čikvarkina nakon što su čuli priču devojčice.

"Prvo su ga silovali, a onda su mu s istom cevi razbili glavu. Napali su i dadilju jer je pokušala zaštititi Čikvarkina", rekli su iz policije, a prenosi The Mirror.

Vozač kamiona, inače i sam otac 6-godišnje curice, bio je živ kada je grupa otišla, ali je kasnije preminuo zbog nanesenih ozljeda.

Dunaeva i Čabin, zajedno s navodnim suučesnikom Mihailom Ivanovom (27), uhapšeni su nakon što je policija utvrdila da je optužba izmišljena. Druga dvojica muškaraca koja su učestvovala u ubistvu su u begu.

Sva četvorica bi mogla dobiti doživotnu kaznu zatvora, dok bi Dunaeva mogla dobiti do 20 godina zatvora.

Kurir.rs/Index

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track