FRANCUSKI ŽANDARMI RASUTRILI ĐAČKU ŽURKU: Troje srednjoškolaca slavilo 18 rođendan, tri puta morali da intervenišu
Foto: Profimedia

komšiluk se žalio na buku

FRANCUSKI ŽANDARMI RASUTRILI ĐAČKU ŽURKU: Troje srednjoškolaca slavilo 18 rođendan, tri puta morali da intervenišu

Planeta -

Više od 30 srednjoškolaca organizovalo je tajnu zabavu u mestu Tarn na jugu Francuske, na kojoj je troje učenika proslavljalo 18 rođendan, a žandarmerija je intervenisala tri puta.

To se dogodilo u subotu, 30. januara, nakon čega je troje slavljenika je uhapšeno zbog dovođenja u opasnost drugih osoba, 18 je kažnjeno, dok su ostali uspeli da pobegnu pre nego što je došla policija, prenosi Figaro.

Navodi se da su pripadnici žandarmerije tri puta intervenisali zbog galame, kao i da su na zabavi učestvovali učenici poslovne i škole za inženjere iz Tuluza i Montobana.

U žandarmeriji su rekli da su prvi put došli na poziv komšija zbog buke, a drugi put na poziv organizatora zabave koji su ih zvali da "smire duhove nakon konfuzije između nekoliko učenika".

Treći put intervenisali su na poziv vlasnika objekta koji je prijavio da je došlo do incidenta kada je jedan od njegovih prijatelja ošamario učenika.

Do spora je došlo zbog toga što je vlasnik pristao da iznajmi kuću za osam osoba, jer mu je rečeno da se radi o porodičnom okupljanju, a nakon incidenta podneo je i zahtev za obeštećenje zbog navodne štete.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track