MARIJAČI ZA LAŽLJIVOG SENATORA: Kruz usred kijameta odveo porodicu u Kankun, evo kako su mu se glasači "odužili" (VIDEO)
Foto: Tviter video screenshot/Ryan Graney

teksas

MARIJAČI ZA LAŽLJIVOG SENATORA: Kruz usred kijameta odveo porodicu u Kankun, evo kako su mu se glasači "odužili" (VIDEO)

Planeta -

Ispred kuće američkog senatora Teda Kruza, koji je na udaru javnosti zbog odlaska na odmor u Kankun usred polarnih hladnoća u Teksasu zasvirali su marijači.

Kruz se našao pod žestokom vatrom prošle nedelje nakon što je odvezao porodicu u meksički grad tokom smrtonosne zimske oluje koja je zadesila državu Teksas, ostavivši bez grejanja milione ljudi.

Kruz, koji se vratio u Teksas u četvrtak (18. februara) dan nakon leta za Kankun, rekao je novinarima da je odmor planirao za svoje ćerke "želeći da budu dobar otac", ali da se vratio jer se "nije osećao dobro“ .

Republikanski senator je dodatno ismejan zbog donošenja odluka tokom kaskaderskog trika tokom vikenda, kada je mariači bend angažovan da svira ispred njegove kuće u Hjustonu.

Mariači Mi Meksiko su angažovani da sviraju iz sredstava prikupljenih od strane GoFundMe-a, koji nakon plaćanja benda donira svoj dodatni prihod Teksaškoj dečjoj bolnici u Hjustonu.

Podrugljivi opis zahteva za donaciju na GoFundMe glasi: "Senator Kruz, koji je bio neverovatan otac, usred velike krize napustio je porodicu u Kankunu i vratio se u Teksas da bi i dalje služio svojim biračima.

Želimo da zahvalimo senatoru Kruzu na njegovom vođstvu i platimo za neverovatni bend Mariachi koji će nastupiti umesto njega. Niko ne sme da ide u Kankun a da ne čuje Mariače“.

Kurir.rs/NME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track