PODVIG ZA PAMĆENJE Žrtvovao svoj automobil kako bi pomogao ženi koja se onesvestila za volanom VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

svaka čast

PODVIG ZA PAMĆENJE Žrtvovao svoj automobil kako bi pomogao ženi koja se onesvestila za volanom VIDEO

Planeta -

Muškarac u Holandiji žrtvovao je svoj automobil da bi spasao život onesvešćenoj ženi koja je izgubila kontrolu nad svojim automobilom. Na snimku se vidi automobil, koji izgleda kao da je van kontrole, kako se kreće stalnom brzinom na travnatom terenu pored autoputa.

Iako automobil naleti na zaštitnu ogradu, nastavlja da se kreće. Ubrzo vidimo još jedan automobil kako se vozi ispred njega i zaustavlja ga tako što ga pušta da udari o zadnji deo. Incident je snimljen na kontrolnoj kameri automobila koji se kretao iza ova dva automobila.

Na snimku je pisalo: "Čovek žrtvuje svoj automobil da bi spasao drugog vozača koji je bio u nesvesti".

Incident se dogodio u Nanspitu u petak popodne kada je jedan vozač primetio automobil koji se nesvojstveno kreće auto-putem tokom njegove vožnje kući.

-Ono što sam video nije bilo dobro. Bilo je jasno da dama više nije pri svesti, rekao je vozač heroj. On je dozvolio da ga žena udari u zadnji deo njegovog automobila da bi se njeno vozilo zaustavilo.

-Žena je imala pet polomljenih rebara od incidenta, pisalo je u jednom od tvitova, dodajući da nije jasno kako joj je postalo loše do te mere da je pala u nesvest.

Kako je izgledao ceo događaj možete pogledati i sami:

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track