OVAJ BAJDEN VOLI PROSTITUTKE, DROGU I MULJANJE SA STRANIM DRŽAVAMA: Svi Hanterovi poroci istraženi u serijalu Foksa VIDEO
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

tuga

OVAJ BAJDEN VOLI PROSTITUTKE, DROGU I MULJANJE SA STRANIM DRŽAVAMA: Svi Hanterovi poroci istraženi u serijalu Foksa VIDEO

Planeta -

Gluposti Hantera Bajdena pretvorili su se u pijanke i seksualne maratone sa više prostitutki, prema sadržaju njegovog laptopa.

Sudija Žanin Piro je za potrebe specijala Foks Njuza otkrila da će ovakve vrste umešanosti trajati godinama i da će ih finansirati strani oligarsi koji su želeli da iskoriste sina tadašnjeg potpredsednika.

Kao što će pokazati specijalna emisija iz četiri dela, Rozmont Seneka Partners, finansijska firma Hantera Bajdena osnovana 2009. godine, počela je da uspostavlja poslovne veze u Kini i odlazi na putovanja u Peking 2010. i 2011. godine.

„Oni se ne sastaju sa ljudima nižeg ranga“, rekao je američki politički konsultant Piter Švajzer. „Oni se sastaju sa nekom vrstom najvišeg nivoa kineskih finansija. Ovo je mala finansijska firma koja posluje tek 18 meseci. Pa ipak, ova vrata se magično otvaraju.“

U maju 2013, tadašnji potpredsednik Džo Bajden povukao je neke konce da bi njegov 43-godišnji sin dobio mesto u mornarici uprkos problemu sa drogom. Ali Hanter nije prošao ni svoj prvi vikend nakon što je test na drogu otkrio kokain u njegovoj krvi.

Prema kolumnistkinji Njujork posta Mirandi Devajn, Hanter Bajden je izmislio priču da je cigareta koju je prihvatio u baru morala biti nameštena, ali je zapis sa njegovog laptopa otkrio da se on, u stvari, vratio drogiranju.

„Posle 10 godina apstinencije, vratio sam se u možda najnepovoljnijem trenutku“, napisao je on. „Krivica i sramota koju sam osećao zbog toga što sam izneverio svoju porodicu bili su neopisivi. Tražio sam odricanje od starosti sa 42 godine da bih služio u američkoj mornarici. Osramotio sam tu veliku privilegiju i zbog toga se duboko stidim. Ali sam takođe znam da ne mogu dozvoliti da me jedan trenutak definiše."

Hanter Bajden se vratio poslu nakon što je Džo Bajden izabran za glavnog čoveka predsednika Obame za Kinu. U decembru 2013., dvojac oca i sina odleteo je u Peking avionom Er Fors Tu i deset dana nakon njihovog povratka, Hanter je zaključio privatni posao vredan 1,5 milijardi dolara pod nazivom Bohai Harvest.

„Ne samo da Džo Bajden vodi svog sina jer mu se sviđa i želi da razgovara sa njim u avionu. Devine je rekao. "Ovo je američka sila koja je došla da posluje. Hanter Bajden je priznat kao princ."

U julu 2014, Hanter Bajden se vratio na rehabilitaciju, ovog puta u Tihuanu u Meksiku, nakon što je nekoliko meseci ranije sklopio posao sa ukrajinskom firmom Burizma. Švajzer je objasnio da je Džo Bajden ohrabrio umešanost svog sina jer je to bio način da njegova porodica postane „neverovatno bogata“.

„Američke studije su pokazale da možete očekivati da ćete dobiti oko 55 do 60.000 dolara godišnje ako radite u odboru kompanije veličine Burisme“, rekao je on. „Nasuprot tome, plata odbora Burizme bila je 80.000 dolara mesečno.

Ali Hanter Bajden je priznao da je Burisma postao „glavni pokretač“ tokom njegovog „najstrmijeg klizanja u zavisnost“. Njegov ogroman prihod trošio je na krek, skupe sportske automobile, hotelske apartmane, poslugu u sobu, prostitutke i razne obesnike, koji su mu hvatali kreditne kartice.

„Naknada za odbor se pretvorila u zao i u neku ruku nenzarađen novac“, rekao je on. "Progonilo me je da trošim nepromišljeno, opasno, destruktivno, ponižavajuće. Tako sam i uradio."

Kurir.rs/Fox News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track