UHAPŠEN MASOVNI UBICA IZ MEKSIKA: Vrbovao devojke preko oglasa za posao pa ih zlostavljao i ubijao, u tome mu pomagala devojka
Foto: Youtube prtscr / Imagen Noticias

brutalno

UHAPŠEN MASOVNI UBICA IZ MEKSIKA: Vrbovao devojke preko oglasa za posao pa ih zlostavljao i ubijao, u tome mu pomagala devojka

Planeta -

Vlasti u Meksiku uhapsile su muškarca koji se sumnjiči da je ponudama za posao preko interneta namamio najmanje sedam devojaka,koje je prvo zlostavljao, a zatim ubijao.

Snimci sa nadzornih kamera pokazuju da se pomenuti muškarac na javnim mestima sastajao sa žrtvama, a na jednom od videa, vidi se kako sa jednom od njih odlazi vozeći se na motoru.

Policija veruje da je on povezan sa ubistvima najmanje sedam žena, rekao je pomoćnik sekretara za javnu bezbednost Rikardo Meija.

Poslednji u nizu sumnjivih slučaja je ubistvo 31- godišnje devojke kojoj se gubio svaki trag nakon što je otišla na sastanak za novi posao, prenosi Gardijan.

Meija je ispričao da je Virdžinija Moreno napustila svoju kuću u Verakruzu i otišla je u hotel kako bi se sastala sa osobom koja joj je preko Fejsbuka ponudila posao.

Nakon toga, devojka je nestala a njen slučaj je izazvao veliku pažnju u Meksiku.

Unakaženo telo Vidržinije Moreno pronađeno je nekoliko dana kasnije a policija ju je identifikovala DNK analizom i uz pomoć lične karte koja je pronađena u blizini.

Uhapšenog sumnjiče i da je ubio 22-godišnju studentkinju koju je namamio da se sastanu u jednom kafiču a potom odveo u berbernicu gde je najverovatnije i ubijena. Policija je pronašla njeno telo tri dana kasnije.

Devojka je bila pretučena, seksualno zlostavljana a potom zadavljena.

Ono što je mnogima privuklo pažnju je činjenica da je ubica birao da se sa devojkama sastane na javnom mestu naočigled velikog broja ljudi, kao i to što je uspeo da ih ubedi da dobrovoljno pođu sa njim, očigledno ubeđene da im nudi posao.

Tužioci su saopštili da su tela pronašli na različitim mestima i da je većina njih bila umotana u plastične kese.

Muškarac, koji se od 2012. nalazi na poternici zbog optužbe za silovanje, uhapšen je zajedno sa jednom devojkom za koju vlasti veruju da mu je saučesnica.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track