KRALJICA ROMANA JE LIDER SVETA: Vođa QAnona proglasila se vladarkom planete... na parkingu
Foto: Printscreen/YouTube

kanada

KRALJICA ROMANA JE LIDER SVETA: Vođa QAnona proglasila se vladarkom planete... na parkingu

Planeta -

Takozvana kraljica QAnona, Romana Didulo, navodno se proglasila ... kraljicom sveta.

Didulo je stanovnica Britanske Kolumbije, navodno u svojim 50im godinama, koja je preuzela vodeću ulogu u kanadskoj zajednici desničara i teoretičara zavere QAnon (KAnon).

Ranije se izjašnjavala kao kraljica Kanade a sada su joj ambicije porasle pa se proglasila kraljicom sveta.

"Ceo tim je imao privilegiju da čuje kako kraljica Romana razgovara sa komandantom i šefom Sjedinjenih Država putem telefona i čuje obelodanjene informacije. Sačekajte…“ rekao je sekretar za štampu Romane Didulo pratiocima na parkingu u kampu u Kvebeku. "Kraljica Romana je lider sveta!"

"Kraljica Romana je uradila sve teške poslove, a sada je na nama ljudima da stanemo i primenimo ove uredbe“, rekao je njen sekretar za štampu. "Jedini vidljivi vođa na ovoj planeti je njeno kraljevsko veličanstvo kraljica Romana, tačka".

Od kada se proglasila kraljicom Kanade, Didulo je objavila "kraljevske dekrete" svojim pratiocima na Telegramu kojih ima oko 70.000. Neki od dekreta predviđanju da ljudi prestanu da plaćaju račune jer su "neetični“ i proglašavanje Viktorije u Britanskoj Kolumbiji, glavnim gradom Kanade.

Didulo je širila razne teroije zavere vezano za koronavirus i vakcine i smatra da je ruski predsednik Vladimir Putin bio u pravu kada je izvršio invaziju na Ukrajinu, a i još štetnije teorije zavere.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track