OBJAVILA SAM SNIMAK DA NIKOME TO VIŠE NE PADNE NA PAMET: Žena skakala sa mola, izlomila obe noge i naučila lekciju VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok

engleska

OBJAVILA SAM SNIMAK DA NIKOME TO VIŠE NE PADNE NA PAMET: Žena skakala sa mola, izlomila obe noge i naučila lekciju VIDEO

Planeta -

Engleskinja Leoni Morison (21) poslala je moćnu poruku svima koji vole da se prave važni na plaži.

Kako prenosi Dejli mejl, Morison je na društvenim mrežama objavila snimak svog skoka sa mola na plaži u Nort Tindsajdu posle kog je završila u bolnici sa obe slomljene potkolenice i povredom karlice, jer se plima povukla i ona je uskočila u plićak.

Morison je sa prijateljicama i ranije tog dana skakala sa mola visokog 4,5 metara, međutim kada se vratima da još jednom skoči, nije videla da je nastupila oseka i da će skočiti u plitku vodu.

Nakon skoka, Leoni je polomila potkolenicu i kolenicu i povredila kičmu ali je uspela da se dovuče do plaže gde je čekala hitnu da je prebaci u bolnicu. Lekari su je operisali i ugradili metalnu šipku kroz koleno. Povreda noge u kombinaciji sa "okrnjenom" karlicom znači da će joj biti potrebno oko tri meseca da se oporavi.

Morison je odlučila da snimak svog skoka i boravka u bolnici podeli po mrežama i pozvala sve da provere dubinu mora pre skoka.

- Bila sam s nekoliko prijatelja na plaži i videli smo ljude kako skaču s mola, pa smo i mi otišli. Bilo je jako vruće. Skočili smo, a potom smo plivali. Još jedan naš prijatelj je skočio, ali je izašao jer mu je bilo hladno. Svi smo izašli i vratili se do mesta gde je sedeo naš prijatelj. Htela sam da skočim još jednom jer volim navalu adrenalina, ali kada sam skočila drugi put plima se povukla i bilo je mnogo pliće.

Udarila sam u pesak i moja leva noga je napola pukla. Uspela sam da se odvučem na obalu, a onda mi je prišla medicinska sestra koja se tu slučajno našla. Ne mogu joj dovoljno zahvaliti. U početku nije jako boljelo jer me pucao adrenalin, ali bol je sada 8 na skali do 10, ispričala je ona.

Prema njenim rečima, biće joj potrebna još jedna operacija kako bi opet prohodala.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track