AMERICI ĆE SE DESITI UŽASNE STVARI: Donald Tramp poslao strašno upozorenje vezano za upad FBI na njegovo imanje! VIDEO
Foto: AP, Profimedia

opasno

AMERICI ĆE SE DESITI UŽASNE STVARI: Donald Tramp poslao strašno upozorenje vezano za upad FBI na njegovo imanje! VIDEO

Planeta -

Nedelju dana nakon što su agenti FBI pretresli njegovu kuću u Mar-a-Lagu, bivši predsednik Donald Tramp rekao je tokom intervjua za Foks njuz digital da će se „užasne stvari desiti“ ako se ne smanje frustracije Amerike povezane sa potragom.

Bivši predsednik je rekao da je ponudio pomoć američkom Ministarstvu pravde (DOJ) dok se istraga nastavlja „jer temperatura mora da se spusti u zemlji“.

„Ako nije, dogodiće se strašne stvari“, rekao je on za Fok Nevs Digital.

Dani političke debate usledili su nakon FBI-jeve potrage, koju je Tramp opisao kao „prikriveni napad na demokratiju“. Njuzvik je prošle nedelje izvestio da je doušnik obavestio FBI o poverljivim dokumentima koje je Tramp navodno držao u Mar-a-Lagu nakon što je napustio Belu kuću, što je dovelo do izvršenja naloga za pretres od strane agenata 8. avgusta.

Tramp je tokom svog intervjua u ponedeljak ujutru rekao da u SAD sada postoji „ogromna ljutnja” nakon „godina prevara i lova na veštice”. On je opisao FBI-jevu potragu u Mar-a-Lagu kao "lov na veštice" nekoliko puta tokom prošle nedelje u objavama na svojoj platformi za društvene mreže Truth Social.

Tramp je rekao da je bilo "godina" "lova na veštice", za koje je rekao da su uključivale istrage o njegovim navodnim vezama sa Rusijom.

A onda provale u kuću predsednika“, rekao je Tramp i dodao da „niko nikada nije pomislio da će se ovako nešto dogoditi“.

„Narod ove zemlje neće se zalagati za još jednu prevaru“, rekao je Tramp.

Kurir.rs/Newsweek

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track