SNIMCI SUPRUGE DMITRIJA PESKOVA IZAZVALI GNEV KOD RUSA: Objavila video iz restorana koji je razbesneo i Ukrajince! POGLEDAJTE
Foto: Printscreen Reuters

tatjana navka uživa na letovanju

SNIMCI SUPRUGE DMITRIJA PESKOVA IZAZVALI GNEV KOD RUSA: Objavila video iz restorana koji je razbesneo i Ukrajince! POGLEDAJTE

Planeta -

Supruga portparola Kremlja Dmitrija Peskova, Tatjana Navka podelila je 19. avgusta, na svom Instagram nalogu kako se zabavlja u Grčkoj, koja je jedna od članica NATO-a, prenosi Rojters.

00:56

RUSIJA U RATU, A ONA LOMI TANJIRE Žena portparola Kremlja Dmitrija Peskova luduje u Grčkoj

U Rusiji su ovi snimci izazvali salvu uvreda na račun nekadašnje klizačice.

Besni Rusi osudili su Navku jer je delila glamurozne snimke na kojoj se ona ''bratimila 'sa neprijateljem“ u Grčkoj dok besni rat u Ukrajini, a Ukrajinci postavljaju pitanje kako ona još uvek može da putuje u Evropu.

Kako pišu mediji, 2010. godine, na rođendanskoj zabavi prijatelja, portparol Kremlja Peskov upoznao je olimpijsku šampionku u klizanju Tatjanu Navku.

Godinu dana kasnije, ponovo su se sreli na istom događaju. Par je dugo skrivao svoju romnsu. Tek u decembru 2014. godine Peskov i Navka su otvoreno izjavili svoja osećanja. Godine 2015. par je održao luksuzno venčanje.

Nije poznato da li Dmitrij Peskov pravi društvo supruzi na odmoru. Ako jeste sa njom, kamere ga nisu snimile.

Kurir.rs/Rojters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track