RAZBIĆU TI GLAVU, IZBOŠĆU TE! Siledžija (35) napao tinejdžera, ispostavilo se da je "žrtva" svetski šampion u borilačkim veštinama
Foto: Printscreen/YouTube

neverovatan snimak

RAZBIĆU TI GLAVU, IZBOŠĆU TE! Siledžija (35) napao tinejdžera, ispostavilo se da je "žrtva" svetski šampion u borilačkim veštinama

Planeta -

Po društvenim mrežama kruži snimak napada na učenika u Severnom Jorkširu. Ono što ovaj napad "izdvaja" od drugih je što se ispostavilo da je žrtva zapravo šampion borilačkih veština.

Stjuart Brigs (35) priznao je da je napao učenika Aleksa Vilijamsa (16) dok je on sedeo na klupi sa drugarom u Gizboru.

Siledžijski napad obio mu se o glavu kada se ispostavilo da je Vilijams juniorski svetski šampion u borilačkim veštinama.

Brigs je pred sudom priznao krivicu za napad i nanošenje teških telesnih povreda Vilijamsu.

Nasilnik, koji je dečaku odgrizao komadić uha, krenuo je u napad na tinejdžera uz povike: "Razbiću ti glavu“ i "Izbošću te u uličici".

Ali ono što Brigs nije znao je da je dečak višestruki juniorski šampion sveta u brazilskom džiu-džicuu. Na snimku se vidi kako Brigs prilazi tinejdžeru koji je sedeo na klupi u ulici sa prijateljem i pokušava da ga zgrabi.

Vilijams se momentalno prebacuje u odbrambeni režim, podiže čoveka i baca ga na pod.

Napadač i pored toga nije odustao i nastavio je da napada Vilijamsa koji se sukobio sa njim, sve dok neko nije pozvao policiju.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja