OČUH MANIJAK: Žena shvatila da muž snima i gleda njenu ćerku (16) DOK SE TUŠIRA! NAŠLA SKRIVENU KAMERU U TUŠ KABINI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

OČUH MANIJAK: Žena shvatila da muž snima i gleda njenu ćerku (16) DOK SE TUŠIRA! NAŠLA SKRIVENU KAMERU U TUŠ KABINI! (VIDEO)

Planeta -

TikTok video majke koja je pronašla skrivenu kameru tajno postavljenu iznad tuša njene ćerke tinejdžerke doveo je do hapšenja njenog muža i postao, naravno, viralan na internetu.

Cela priča je samo zastrašujući. Majka troje dece iz Nešvila je postavila video na TikTok gde je otvorila svetlo u kupatilu, samo da bi iz njega ispala mala kamera.

- Kada si sa muškarcem 14 godina i saznaš da je gledao tvoju 16-godišnju ćerku kako se tušira, napisala je u naslovu viralnog videa.

Video ima 85.5 miliona pregleda u vreme pisanja ovog teksta.

U nizu video snimaka postavljenih nakon toga, majka je otkrila da je pronašla kameru nakon što je odlučila da se istušira ​​u drugom kupatilu svog doma. Primetila je da jedno od svetala iznad tuša ne radi, što je bilo čudno jer je dobro funkcionisalo pre nego što je njen muž, koji je izvođač radova, počeo da renovira.

- Stavila sam svetlo na kameru da vidim koja je veličina sijalice i videla sam mali objektiv… tako sam saznala. To je kupatilo moje 16-godišnje ćerke, i niko drugi ne koristi to kupatilo. Potpuno sam devastirana.

što je pronašla kameru, majka je odmah spakovala stvari svoje dece u kese za smeće i pobegla iz njihove porodične kuće. A onda je, kao apsolutna kraljica kakva jeste, uspela da snimi svog muža kako priznaje da je instalirao kameru dok je imala policiju na vezi.

Njen suprug Horacio Minero-Hernandez rekao je da je instaliranje kamere bila "greška".

- Kada nešto nije u redu u svojoj je**noj glavi, ovako nešto možete da uradite bez razmišljanja, rekla je. Navodno je "pokušavao da vidi da li kamera radi" jer ju je "pronašao na poslu", ali kao što je njegova žena istakla u svojim video snimcima, to zapravo ne objašnjava zašto ju je postavio pod tuš tinejdžerke.

Ćerku je preplavila tuga

Mama je rekla da je ovo najteže palo njenoj ćerki, koju je odgajao Minero-Ernandez, iako on nije njen biološki otac.

- To je jedna od najtežih stvari koje sam ikada morala da uradim, rekla je o tome da je tinejdžerki saopštila vest.

- Bila je veoma uznemirena, stvarno je jaka... ali bila je preplavljena tugom. Odrasla je sa njim od svoje druge godine i to je nešto što nije normalno, uopšte nije normalno. Sve dok me ima, biće dobro i, naravno, mi ćemo potražiti savet stručnjaka.

Minero-Ernandez je uhapšen i optužen za pokušaj se**ualne eksploatacije maloletnika. Mama više nije u kontaktu sa njim i rekla je da samo želi da to prepusti pravosudnom sistemu da to reši.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track