NEPOZNATI LETEĆI OBJEKAT UOČEN I NAD ISTOKOM KINE: Data je uzbuna, kineski borbeni avioni J-20 spremni da krenu u obaranje!?
Foto: Printscreen Twitter/@PD China

nastavlja se provokacijA

NEPOZNATI LETEĆI OBJEKAT UOČEN I NAD ISTOKOM KINE: Data je uzbuna, kineski borbeni avioni J-20 spremni da krenu u obaranje!?

Planeta -

Pošto su SAD oborile tri kineska objekta za osmatranje od čega je jedan bio balon, a dva neidentifikovana leteća objekta, sada je i Kina na svom nebu registrovala NLO.

Naravno o tome je javio kineski Global Times da je nepoznati leteći objekat uočen u istočnokineskom moru u provinciji Šhadong u blizini obale gradi Rižao u istoimenoj provinciji.

Za sada nikakve zvanične potvrde kinreskih vlasti nema o tome šta je uočeno, ali se po društvenim mrežama već šire glasine da su kineski borbeni avioni J-20 spremni da krenu u obaranje.

Podsetimo 2. februara SAD saopštile su da je na nebu iznad Monstane u blizini baze interkontinentalnih balističkih raketa uočen nepoznati špijunski balon za koji su vojne vlasti tvrdile da je kineski.

Posle par dana balon je oboren, a slične pojave ređale su se i narednih nekoliko dana, poslednji u subotu kasno uveče nad Kanadom i u petak na nebu iznad Aljaske. Za ta dva objekata stoji i nalje oznaka NLO neidentifikovani leteći objekat. Da li je bio u pitanju balon ili nešto drugo za sad nije poznato.

Kurir.rs/A.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track