HOROR U BALTIMORU POSLE ZABAVE: U pucnjavi ubijeno dvoje, ranjeno 28, među kojima 14 DECE (VIDEO)
Foto: Printscreen

malo iza ponoći

HOROR U BALTIMORU POSLE ZABAVE: U pucnjavi ubijeno dvoje, ranjeno 28, među kojima 14 DECE (VIDEO)

Planeta -

Dve osobe su poginule, a 28 je povređeno, uključujući 14 dece, u masovnoj pucnjavi u Baltimoru u američkoj državi Merilend koja se dogodila jutros posle zabave, saopštila je policija.

Policija je navela da su ubijeni 18-godišnja žena i 20-godišnji muškarac, a da je devet osoba i dalje hospitalizovano, uključujući nekoliko koje se nalaze u kritičnom stanju, prenose Novosti pisanje Tanjuga.

- Među povređenima je 14 žrtava mlađih od 18 godina, rekao je vršilac dužnosti komesara policije u Baltimoru Ričard Vorli.

Vorli je istakao da policija još traga za više osumnjičenih i pozvao građane da pruže informacije ili video snimke koji bi mogli da pomognu u identifikovanju osumnjičenih, preneo je Rojters.

Sigurno znamo da ih ima više, ali ne znamo tačan broj osumnjičenih, rekao je Vorli.

Tragedija je potresla grad Baltimor, 64 kilometra severno od Vašingtona, početkom vikenda pred praznik 4. jula, kada se Amerikanci obično okupljaju na zabavama, roštiljanju i vatrometima.

Pucnjava se dogodila nešto posle ponoći na zabavi u četvrti Bruklin houms, kojoj je prisustvovalo na stotine ljudi, javili su lokalni mediji.

Svedok je za TV stanicu Foks 45 rekao da se čulo 20 do 30 hitaca.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track