UŽASAVAJUĆI SNIMAK IZ UKRAJINE: Vojnici opkolili zemunicu i pokušali da zarobe protivnika, ali onda odjeknula STRAVIČNA EKSPLOZIJA
Foto: screenshot

horor

UŽASAVAJUĆI SNIMAK IZ UKRAJINE: Vojnici opkolili zemunicu i pokušali da zarobe protivnika, ali onda odjeknula STRAVIČNA EKSPLOZIJA

Planeta -

Još jedan užasavajući snimak iz Ukrajine pojavio se na društvenim mrežama!

Na snimku se navodno vidi kako pripadnici Oružanih snaga Ukrajine pokušavaju da zarobe ruskog vojnika koga su prethodno opkolili u jednoj zemunici.

Jedan od vojnika ispalio je nekoliko rafala ka zemunici i pokušao da uđe unutra pozivajući protivnika da se preda, međutim, odjeknula je eksplozija, a kamera na grudima njegovog saborca zabeležila je jeziv momenat.

Za sada nije poznato kad je tačno nastao snimak.

Na ukrajinskim kanalima na Telegramu navodi se da se na snimku vide pripadnici nekadašnjeg Azova.

- Vojnici iz 3. jurišne brigade tražili su da ruski vojnik izađe iz rova i da se preda, međutim, kad je jedan od naših ušao unutra, Rus se razneo, ubivši i našeg vojnika - navodi se u opisu.

Vojni blogeri iz Rusije, međutim, navode da to nije tačno.

- Grupa ukrajinskih militanata upala je na naše položaje blizu Kleščejevke i naš borac ih je dočekao rafalnom paljbom iz mitraljeza. Militant je izvukao iglu iz granata i tada je pogođen. Granata mu je ispala i eksplozija je potom odbacila njegovo telo - navode ruski blogeri.

Nijedan strana se za sada nije zvanično oglasila povodom uznemirujućeg snimka.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track