"HIRURZI SU MORALI DA UKLONE AJKULINE ZUBE KOJI SU OSTALI U NJENOJ LOBANJI" Jeziv napad u Australiji: Žena (32) u teškom stanju
Foto: Facebook

"HIRURZI SU MORALI DA UKLONE AJKULINE ZUBE KOJI SU OSTALI U NJENOJ LOBANJI" Jeziv napad u Australiji: Žena (32) u teškom stanju

Planeta -

Stravičan napad ajkule preživela je devojka u Australiji. Plivačica je pretrpela oštećenje nerva nakon što joj je velika bela ajkula stegnula čeljusti oko glave - i ostavila zube u njenoj lobanji.

Bridžit O'Šenesi (32), ronila je i plivala pored obale u Australiji kada se napad dogodio. Ona je u napadu izgubila nekoliko zuba, zadobila je povredu mozga i oštećenje nerava, ali je sada u stabilnom stanju na intenzivnoj nezi.

Bridžitin partner Brajan Roberts pomogao joj je da se oslobodi od strašne životinje i pozvao hitnu pomoć, dok su šokirani posmatrači gledali kako Bridžit, iskusnog ronioca i konsultanta za životnu sredinu na univerzitetu, hitno odvode na obalu.

Hirurzi su morali da joj uklone zube ajkule koji su ostali zaglavljeni u lobanji, navodi se.

Njen momak se nakon napada oglasio na društvenim mrežama.

- Nažalost, Bridžit je juče napala ajkula. Ona je sada na intenzivnoj nezi i u stabilnom je stanju. Dobro joj ide s obzirom na okolnosti, i hvala na svim lepim željama, prenosio sam joj ih - naveo je on.

Kurir.rs/Miror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track