DEVOJČICA SE PORODILA U KUĆI, PA UBILA BEBU: Horor slučaj u Americi - Zgrabila kuhinjski nož, majka zatekla sobu ISPRSKANU KRVLJU
Foto: Shutterstock

DEVOJČICA SE PORODILA U KUĆI, PA UBILA BEBU: Horor slučaj u Americi - Zgrabila kuhinjski nož, majka zatekla sobu ISPRSKANU KRVLJU

Planeta -

Šesnaestogodišnja tinejdžerka iz Nebraske uhapšena je jer je navodno prerezala grlo svoje tek rođene bebe.

Policija je primila poziv prošlog ponedeljka iz kuće u Gordonu, da se devojčica porodila, a da beba ne diše, navodi se u izvoru do kog je došao Scottsbluff Star Herald.

Otac je otvorio vrata i policajcima rekao da su zakasnili. Kada su ušli unutra, majku tinejdžerke su zatekli u suzama sa novorođenčetom uvijenom u ćebe u naručju.

Ponavljala je da je njena ćerka povredila bebu, a onda otkrila da je bebi isečen vrat i da ima nekoliko ubodnih rana po grudima, navodi NY Post.

Roditelji su policiji rekli da veruju da je novopečena majka uzela nož za meso iz kuhinje kako bi počinila ubistvo.

Tinejdžerka je majci navodno rekla da mora da skokne do prodavnice da kupi uloške jer ima obilnu menstruaciju. Ubrzo potom, majka je otkrila krv na podu i zidu u spavaćoj sobi ćerke. Kada se, petnaestak minuta kasnije, devojka vratila iz prodavnice, navodno je priznala majci da je ubila bebu. Njen otac je bebu pronašao u ormaru. Za sada nije jasno da li su roditelji znali da im je ćerka trudna, pre nego što su videli krvavu scenu.

Zbog činjenice da je maloletna, tinejdžerka nije imenovana. Prebačena je u lokalnu bolnicu, odakle je transportovana u drugu bolnicu, gde je i operisana, navodi Star Herald.

Kada je policija pretražila dom mlade porodilje, pronašla je odeću i peškire natopljene krvlju. Policija se nešto kasnije vratila u kuću pošto je otav pronašao nož u devojčinom plakaru.

Optužena je za prvostepeno ubistvo i upotrebu smrtonosnog oružja.

Devojka treba da se pojavi na sudu 16. novembra.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track