PUTIN ODGOVORIO NA BAJDENOVE UVREDE: Bio sam u pravu kada sam rekao da je on poželjniji za Rusiju! Ne može da kaže-Volođa, bravo!
Foto: Shutterstock, EPA Dmitry Astakhov Sputnik Krem, AP Evan Vucci

PUTIN ODGOVORIO NA BAJDENOVE UVREDE: Bio sam u pravu kada sam rekao da je on poželjniji za Rusiju! Ne može da kaže-Volođa, bravo!

Planeta -

Ruski predsednik Vladimir Putin je nedavne izjave američkog lidera Džoa Bajdena nazvao adekvatnim odgovorom na njegove reči da bi kao predsednik SAD bio bolji za Rusiju i dodao da njegov američki kolega jednostavno ne može da mu zahvali na ovim rečima.

Ranije je Bajden, govoreći na zatvorenom izbornom događaju u San Francisku ponovo grubo govorio prema Vladimiru Putinu. Američki predsednik je rekao da „imamo lude ku.kine sinove poput ovog Putina i drugih i uvek moramo da brinemo o nuklearnom sukobu“.

„Rekao sam da ćemo sarađivati sa bilo kojim predsednikom, ali verujem da je za nas, za Rusiju, Bajden poželjniji. I, sudeći po ovome što je rekao, potpuno sam u pravu, jer je ovo adekvatna reakcija na to. „Ono što je rečeno sa moje strane“, rekao je Putin.

Napomenuo je da Bajden ne može da mu kaže: „Volođa, bravo, hvala, puno si mi pomogao. „Mi razumemo šta se tamo dešava sa unutrašnje političke tačke gledišta i ova reakcija je apsolutno adekvatna, što znači da sam bio u pravu“, dodao je šef ruske države.

"Pitali su me šta je najbolje za nas. Rekao sam to tada, mislim i sada i mogu da ponovim - Bajden", rekao je takođe predsednik.

Prethodno je Putin, na pitanje ko je bolji za Rusku Federaciju od mogućih američkih lidera - aktuelni predsednik Džo Bajden ili bivši predsednik Donald Tramp , odgovorio da je Bajden, pošto je iskusniji i predvidljiviji.

Kurir.rs/RIA Novosti/Preneo: P. P.

Bonus video:

04:37

OVO SU TEŠKE REČI, A OČIGLEDNO JE DA PUTIN DRŽI DATU REČ Anlitičari o pretnji Nemačke da ŠALJE TRUPE: Poljska će SLEDITI PRIMER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track