MALA LOLA BRUTALNO MUČENA, SILOVANA PA UBIJENA, OCU SRCE PREPUKLO OD TUGE! Čekao je da dođe iz škole, ubica telo spakovala u kofer
Foto: Printscreen YT

MALA LOLA BRUTALNO MUČENA, SILOVANA PA UBIJENA, OCU SRCE PREPUKLO OD TUGE! Čekao je da dođe iz škole, ubica telo spakovala u kofer

Planeta -

Vest o smrti Johana Davieta (49), oca male Lole koja je mučena i brutalno ubijena u zgradi u kojoj je živela podsetila je ceo svet na stravičan zločin koji se dogodio u Parizu u oktobru 2022. godine.

Kobnog 14. oktobra, otac i majka čekali su da njihova Lola stigne kući iz škole. Kamere su je snimile kako oko 15 časova ulazi u zgradu, ali do stana nikad nije stigla. Zabrinuti što je nema, roditelji su krenuli da je traže. Kako nisu uspeli da joj uđu u trag u 17 časova su alarmirali policiju. Usledila je opsežna potraga za devojčicom, a oko ponoći stigle su najgore vesti - mala Lola je pronađena mrtva.

Lolu je, ispostaviće se kasnije, mučila i ubila sestra komšinice iz zgrade. Dabija B, rodom iz Alžira, koja je privremeno živela u stanu sestre Frihe B, zgrabila je devojčicu kada je malena ušla u zgradu. Dabija ju je odvukla do sestrinog stana, gde ju je zaključala, mučila, seksualno zlostavljala i na kraju ubila. Telo je potom spakovala u kofer i napustila zgradu.

Lola Daviet, Pariz
foto: Printscreen YT

Prvo je otišla kod prijatelja, a kada je shvatila da tamo neće moći da ostane, taksijem se vratila sa koferima do zgrade. Frihu je pozvala da siđe da joj pomogne sa prtljagom, što je ova odbila, te je Dabija kofer sa Lolinim telom ostavila kraj zgrade. Ubrzo je stigao poziv koji je sledio sve. Beskućnik je javio policiji da je u koferu našao telo devojčice.

Obdukcija je pokazala da je devojčica preminula od posledica gušenja. Dete je bilo mučeno i imalo je brojne rane po ramenima i leđima, kao i tragove udaraca po licu. Nedaleko od parkinga gde je bio kofer, pronađeni su lepljiva traka i skalpel.

Dabija je privedena narednog dana, a njenu sestru su u međuvremenu deportovali iz Francuske. Ustanovljeno je da Friha B. nije imala nikakve veze sa Lolinim ubistvom, ali i da nije imala papire da boravi u Francuskoj, zbog čega je dva meseca nakon zločina deportovana.

Dabija je bila u pritvoru, potom u psihijatrijskoj klinici, pa je ponovo vraćena u zatvor. Navodno su psihijatrijska veštačenja pokazala da je u vreme izvršenja zločina bila uračunljiva. Do dana današnjeg nije poznato zašto je ubila devojčicu.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

04:48

REKAO JE DA MI JE ĆERKA VEZANA U PODRUMU, MUČENA I DA PIJE KRV! Jeziva ispovest majke nestale Biljane kojoj se javio PROGONITELJ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track