"SVE ŠTO SAM ČUO BILO JE UPOMOĆ": Roditelji skrhani od bola posle tragične smrti ćerke, čuli glasan udarac i sve im je BILO JASNO
Foto: GoFundMe

pretužno

"SVE ŠTO SAM ČUO BILO JE UPOMOĆ": Roditelji skrhani od bola posle tragične smrti ćerke, čuli glasan udarac i sve im je BILO JASNO

Planeta -

Porodica slomljenog srca priča o devojčici ubijenoj kada se metar visok zid od cigle srušio na nju, i otkrivljuju sebe za čudnu nesreću.

Mala Tenej je zgnječena pod gomilom cigli u dvorištu svoje kuće u Kvardingu, 165 km zapadno od Perta , 2. januara dok se igrala jurke sa svojim bratom.

Njeni skrhani roditelji Entoni Torn i Lusinda Vinmar čuli su glasan udarac, a zatim vrisak za pomoć - ali već je bilo prekasno.

„Cigle su udarile u zid dnevnog boravka sa strane kuće i onda je nastala tišina“, rekao je Torn.

Tenej je trčala dok je njen brat Kalum jurio za njom.

Gospodin Thorne je rekao: „Sve što sam čuo bilo je da je moj sin vikao: „Upomoć, pomoć, pomoć“, a dok sam stigao tamo, Lucinda je bio tamo... dizao je cigle sa Tenej".

Otac je hitno odvezao u bolnicu

Njen otac ju je podigao u naručje i očajnički pokušavao da pronađe puls, a zatim je devojčicu odvezao u bolnicu.

„Stavili su je na krevet, a sve što sam čuo je bilo: „Nema znakova života, devojčica od 19 meseci“, rekao je.

Porodica je priznala da je kuća veoma oronula, ali zbog tekuće krize iznajmljivanja u zemlji, bili su primorani da žive u njoj nakon što im je to ponudio rođak.

Par je podneo zahtev za desetine nekretnina za iznajmljivanje, ali nisu uspeli da obezbede nijednu od njih, pa su morali da je uzmu kada se pojavila prilika.

„Nekih dana se osećamo kao da smo žrtvovali ćerku za krov, mnogo krivimo sebe“, rekao je on.

Porodica se od tada preselila u Kvinanu, 40 km južno od Perta.

(Kurir.rs/ DailyMail/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track